Upao sam Mirkinim babi i dedi u krevet i vikao: "Živka, umirem ti"! Blamantnu priču Vujadina Savića o najgorem pijanstvu morate da čujete! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

Jedna od jačih

Upao sam Mirkinim babi i dedi u krevet i vikao: "Živka, umirem ti"! Blamantnu priču Vujadina Savića o najgorem pijanstvu morate da čujete! (VIDEO)

Bez problema je to ispričao pred celokupnim auditorijumom

Objavljeno:

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone, Vujadin Savić, neće moći da putuje sa ekipom u Keln i pomogne joj u drugom kolu Lige Evrope zbog povrede.

Ipak, iskusni štoper je stigao pre toga da gostuje u emisiji "Amidži šou" u kojoj je pričao o svom najvećem blamu koji je doživeo u životu.

foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

Njega je voditelj pitao da podeli svoje najgore iskustvo sa alkoholom, a defanzivac je sa širokim auditorijumom podelio priču zbog koje su se mnogi hvatali za stomak od smeha.

- Trebalo je da budem kum na jednoj svadbi, Draganu Bogavcu. Vozio sam 16 sati iz Moldavije do Beograda. Međutim, u 6 ujutru mi on šalje poruku: "Brate moj, kume, ništa od svadbe, oprosti". Budim se u 6, umoran od puta, ne znam o čemu se radi. Kaže mi, Milica je otišla da se porodi. Ja kažem da nije bitno, slavićemo, nema veze što neću biti kum - započeo je Savić svoju priču uz napomenu da nije imao previše teških pijanstava u životu.

foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

- Rekao sam mu da mi javi kad se Milica porodi. Mislio sam da će to kratko da traje s obzirom na to da se Mirka sva tri puta porodila u 45 minuta, prisustvovao sam. Ali to se nije desilo, našli smo se Mirka, ja i Branko Bošković, seli smo na pečenje i počeli smo da pijemo rakiju. Milica se porodila tek u osam sati, možete zamisliti koliko se rakije, i vina, pošto smo mešali, popili do tada.

E sada, po njegovom sopstvenom priznanju, najveći problem je bio što nije bio u "formi", jer je sezona bila u toku, a tada retko kad pije.

foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

- Kad je sezona, ne pijem, pa "nisam u formi". Pijem samo kad je pauza i neka bitna pauza. Otišli smo odnda u kafanu, pozvali muziku, i negde oko dvanaest su me odneli do Mirkine kuće. Nije priča da se ponosim njome. Sad se svi šalimo na taj račun, ali tada mi nije bilo ni do šale, kao ni Mirkinim ukućanima. Kod Mirke žive baba, deda, tetka, teča, deca... Baba i deda inače žive u Nemačkoj, ali u tom trenutku su nažalost bili u Srbiji. Uneli su me u kuću, stavili su me na garnituru, i naravno da sam se ispovraćao. Ušao sam u sobu, bilo mi je stvarno loše, nisam stigao da odem do WC-a i ispovraćao sam se u sobi ispred kreveta - nastavio je Savić, da bi ga voditelj upitao ko je bio u krevetu?

foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

- Ušao sam da odmorim između Mirkine babe i dede. Stvarno mi nije bilo dobro, nikada u životu se tako nisam osećao. Legao sam, u jednom trenutku nisam znao gde sam legao, a bilo je hladno. Otkrio sam baba Živku koja je stvarno jedna legenda, i ovim putem je pozdravljam... Otkrio sam je, ona se mrdnula i ja sam je šutnuo, i ona je mučenica pala pravo u povraćku... tako da - jedva je uspevao da nastavi dalje, dok su svi umirali od smeha.

- Znam da je vama svima smešno, mene je bila sramota u tom trenutku. Ja sam posle skočio i kukao: Živka, umirem ti, umirem ti... To što se desilo je mora sramota, i trenutak slabosti. Sutradan sam putovao, Mirka je naravno zvala infuziju, pasoše sam zamenio... Zvao sam je sutradan da se izvinim za to što je bilo, a Živka mi je rekla da ne zna o čemu pričam. Tako da je carica, i ja je ovim putem pozdravljam, puno je volim - završio je svoju priču Savić, dok su neki bili u neverici, a drugi nisu zaustavljali smeh.

BONUS VIDEO: Delije obeležile godišnjicu smrti Nikole Dedića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.