DEJAN STANKOVIĆ SPUŠTA LOPTU: Sačekajmo sa slavljem i euforijom, mnogo puta smo se opekli! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NIJE JOŠ SVE GOTOVO

DEJAN STANKOVIĆ SPUŠTA LOPTU: Sačekajmo sa slavljem i euforijom, mnogo puta smo se opekli! (FOTO)

O očekivanjima na Mundijalu je rano govoriti...

Objavljeno:

Legenda srpskog fudbala Dejan Stanković već par godina uživa u zasluženoj penziji. Sa italijanskim Interom je osvojio gotovo sve što se može osvojiti, jedno vreme bio je pomoćnik Stramaćoniju u Udinezeu,a sada je savetnik prvog čoveka UEFA Aleksandra Čeferina.

TU JE DOŽIVEO NAJVEĆE PONIŽENJE U ŽIVOTU: Šta to ima Everton da kaže pred meč na Banjici protiv Rada?! (VIDEO)

Zvezda i Partizan su se otimali oko njega, ali i ovog srpskog reprezentativca želi niko drugi nego Benfika! (FOTO) (VIDEO)

Stanković, kao i svi mi, jedva čeka rasplet u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, gde je reprezentacija Srbije stigla na prag plasmana u Rusiju.

foto: REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Sve bi moglo da bude završeno već 6. oktobra, kada naši ''Orlovi'' gostuju Austriji u Beču. Ako tada ne uspeju da trijumfuju, overa plasmana bi trebalo da usledi tri dana kasnije protiv Gruzije u Beogradu.

- Od početka kvalifikacija sam isticao da neizmerno verujem u selektora i igrače zato što sam bio uveren da će se plasirati na Svetsko prvenstvo. U ovom trenutku je taj cilj veoma blizu, ali još nije ostvaren. Moramo da sačekamo sa slavljem i euforijom, a nacionalni tim nam je pokazao da moramo da im verujemo i da budemo strpljivi. O očekivanjima na Mundijalu je rano govoriti, čak je i neukusno jer kvalifikacije traju' - izjavio je Stanković za ''Blic''

foto: Fonet

Veruje i da će navijači dati prekopotrebnu podršku našem nacionalnom timu i u Beču i u Beogradu i tako olakšati put reprezentaciji Srbije ka Rusiji.

foto: Espreso

Istovremeno, na evropskoj sceni su i Crvena zvezda i Partizan, koji su se plasirali u Ligu Evrope i sada za cilj imaju plasman u nokaut fazu takmičenja i ''evropsko proleće''.

- Neka uživaju u fudbalu, uspeh je već napravljen. Igrači moraju da skinu pritisak sa leđa i nema sumnje da će pružiti maksimum na svakom meču. Neka poginu za grb, hladne glave i vrelog srca, a uveren sam da će naši stadioni biti puni, atmosfera za pamćenje. Samo napred - poručila je legenda našeg fudbala Zvezdi i Partizanu

MILJENIK DELIJA PRIZNAO: Partizan je pokušao da me dovede, ali sam ih odjavio odmah! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Duško Savanović o čuvenoj krađi protiv Turaka 2010. godine na Mundobasketu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.