MILJENIK DELIJA PRIZNAO: Partizan je pokušao da me dovede, ali sam ih odjavio odmah! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić, Fonet

iskreno

MILJENIK DELIJA PRIZNAO: Partizan je pokušao da me dovede, ali sam ih odjavio odmah! (VIDEO)

Krivo mi je samo što nismo pobedili Bate Borisov. Šteta, trebalo je da uzmemo te bodove. Ima još mnogo da se igra, verujem u te momke...

Objavljeno:

Hugo Vieira, sadašnji napadač japanske Jokohame, a nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, otkrio je da je ovog leta imao ponudu Partizana.

Nemanja Matić među 10 odabranih kandidata za jednu od najvrednijih nagrada u fudbalu! (VIDEO)

Oglasio se povređeni Zoran Tošić! Veoma je razočaran, a brine ga i nešto što nema veze sa Partizanom! (FOTO)

Golmane, gde je lopta?!! Jovetić postigao prvenac za Monako, CELA EVROPA PRIČA O NJEMU! (VIDEO)

Bez obzira što je stranac, Portugalac se za dve godine provedene u Crvenoj zvezdi, vezao za klub i navijače. Nije uradio ono što je pre nekoliko godina učinio Brazilac Kleo, iako je godišnja plata koju mu je nudio Partizan bila izuzetna, bolja od one koju ima u Japanu.

foto: News1/Nebojša Mandić

- Moj agent me je kontaktirao tokom leta i rekao mi da je Partizan zainteresovan za mene. Poštujem Partizan, ali nikada ne bih igrao tamo! U Srbiji mogu da igram samo i jedino za Crvenu zvezdu! Ne ide sa mojim karakterom da odem kod velikog rivala. Ni brdo novca nije moglo da promeni moju odluku - otkrio je Vijeira za Kurir, a zatim nastavio:

- Ne samo u Srbiji, isto važi i za Portugal. Igrao sam za Benfiku, tako da ne postoji ni promil šanse da nekada zaigram za Sporting ili Porto.

Hugo blista u Japanu. Iako je stigao tek ovog leta on je vrlo brzo postao zvezda tima, i sa 15 postignutih golova trenutno je prvi strelac ovog japanskog drugoligaša.

foto: News1/Nebojša Mandić

- Uživam ovde i Japan je bio pun pogodak. Trudim se da na svakoj utakmici postignem gol, jer to publika najviše voli. Prvi sam strelac ekipe, iako ne igram mnogo. Džej liga je mnogo jača od srpske Superlige. Igra se mnogo brže, više se trči, a mi se borimo za vrh tabele.

foto: Saša Pavlić Koky

Zajedno sa Vijeirom za Jokohama Marinose igra još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde David Babunski.

- Žao mi je što David ne igra više. Jokohama igra prilično defanzivno, pa je on često na klupi. Nas dvojica smo uvek zajedno, najviše na ručkovima i večerama.

foto: Dado Đilas

Ugo Vijeira žali što zbog vremenske razlike ne može često da prati utakmice Crvene zvezde.

- Drago mi je što Crvena zvezda igra Ligu Evrope. Jako dobro znam koliko su svi u klubu, a posebno navijači želeli da igraju u Evropi. Oduševljen sam atmosferom protiv Krasnodara gde je bilo više od 50.000 ljudi. Gledao sam snimak. Neverovatan ambijent. Krivo mi je samo što nismo pobedili Bate Borisov. Šteta, trebalo je da uzmemo te bodove. Ima još mnogo da se igra, verujem u te momke - istakao je Vijeira

Ugo Vijeira je i danas veliki miljenik navijača Crvene zvezde Delija. Ne zaboravljaju se njegovi golovi i zasluga za osvojenu titulu u sezoni 2015/2016, posebno dva prelepa pogotka u derbiju.

- Navijači Crvene zvezde su najbolji na svetu! Nikada neću zaboraviti ono što su mi pevali. Moje srce i dalje kuca za njih - poručio je Vijeira

Podatak za ponos svakog Delije: Istorijska sezona za Zvezdu! Ovo nije viđeno od njenog osnivanja! (FOTO)

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda - Milko Bjelica za Espreso

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.