Oglasio se povređeni Zoran Tošić! Veoma je razočaran, a brine ga i nešto što nema veze sa Partizanom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

veoma je razočaran

Oglasio se povređeni Zoran Tošić! Veoma je razočaran, a brine ga i nešto što nema veze sa Partizanom! (FOTO)

Bambi otvorio dušu

Objavljeno:

Na svom 52. meču u dresu Partizana Zoran Tošić se pre nekoliko dana povredio i predstoji mu pauza od najmanje tri nedelje. Istegnuo je list leve noge, a u razgovoru za "Novosti" potvrdio je koliko je to velika frustracija za njega, navijače i stručni štab osvajača duple krune koji je mršavo počeo domaću, ali ponosno nastupa na startu sezone u Ligi Evrope.

Podatak za ponos svakog Delije: Istorijska sezona za Zvezdu! Ovo nije viđeno od njenog osnivanja! (FOTO)

Šest pobeda, dva remija i jedan poraz je "tanak" učinak "parnog valjka" u sezoni u kojoj su počele da se krune mrvice sa pehara prvaka države. Jeftino su bodovi prosuti protiv Voždovca i Napretka u Humskoj...

- Morali smo bolje da započnemo sezonu. Poraz od Voždovca, pa remi protiv Napretka, i to oba puta na našem terenu, stavili su nas u poziciju da već zaostajemo pet bodova za večitim rivalom. Međutim, još mnogo utamica je pred nama. Još mnogo bodova je u opticaju - kaže Tošić, koji je u svom prvom mandatu u Partizanu, od 2007. do 2009. godine, odigrao 49 mečeva, a već na trećem ga je zadesio peh.

Most i ćuprija... Slovenija skupo plaća pozivanje stranca u reprezentaciju! (FOTO)

Povreda lista već u 48. minutu meča sa Kruševljanima ukočila je glavnog kreativca crno-belih bar na tri nedelje.

foto: Printscreen/Video/Kurir

- Veoma sam razočaran zbog povrede koja je došla u veoma bitnom trenutku u sezoni. Pred nama je meč 2. kola Lige Evrope koji ćemo da odigramo sa Dinamom iz Kijeva sledećeg četvrtka u Beogradu, pa i nedeljni duel sa Radom na Banjici. Boli me i činjenica da neću biti u sastavu reprezentacije koja putuje u Beč na meč sa Austrijom i dočekuje u poslednjem kolu kvalifikacija Gruziju u Beogradu - dodaje Tošić.

Čim prođe pauza u Superligi zbog obaveza reprezentacije, Tošić će se ponovo pojaviti na treninzima u "Zemunelu". Partizan ima velike ambicije ove sezone i u Ligi Evrope. Cilj je da se ne oprosti od nje dok se bude igralo u "dugim rukavima".

- Izuzetno je važno što smo pozitivnim rezultatom, remijem u Ššvajcarskoj protiv Jang Bojsa započeli ovo takmičenje. Svaki bod u Ligi Evrope je značajan i daje dodatno samopouzdanje svakom od nas. Sledeći meč protiv Dinama Kijev pred praznim tribinama našeg stadiona može da u velikoj meri odredi naš dalji put u Ligi Evrope. Žao mi je što sledećeg četvrtka nećemo imati pomoć navijača sa tribina, jer ta vrsta pomoći izuzetno mnogo znači u ovakvim prilikama - kaže Tošić.

Partizanov Bambi je na lečenju i terapijama. Videlo se u tri meča od starta sezone šta ovakav igrač znači za tim šampiona. Uz operisanog Kosovića, pridružio se "bolnici na Topčiderskom brdu", pa je veliko pitanje koliko je ostatak ekipe moćan da pokaže zube favoritima iz Kijeva, ali i motivisanim "građevinarima" sa Banjice. Oni su posle remija u sredu sigurno namirisali gde škripi u Partizanovoj igri koja se protiv Napretka svela na "o-ruk" filozofiju.

BONUS VIDEO: Slovenački košarkaši slave uz pesmu Mitra Mirića.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.