PROTIV ZAKONA FIZIKE: Ajde što ga je bivši igrač Zvezde dao u poslednjem minutu produžetka, ali kako ga je dao?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

fenomenalno!

PROTIV ZAKONA FIZIKE: Ajde što ga je bivši igrač Zvezde dao u poslednjem minutu produžetka, ali kako ga je dao?! (FOTO) (VIDEO)

Neverovatan pogodak napadača Jokohame

Objavljeno:

Hugo Vieira nastavlja sa odličnim partijama u japanskoj Jokohami.

Eh da je 10 godina mlađi, Delijama bi bilo lako: Ruka iz ćoška je i dalje mekana, a ukršteni dvokorak jači nego ikad! (VIDEO)

Bivši napadač Crvene zvezde bio je strelac sva tri gola u pobedi svog kluba nad Hirošimom. Vodili su gosti sa 2:0, ali onda je krenuo šou fenomenalnog Portugalca.

foto: News1/Nebojša Mandić

Uspeo je Vieira da sa dva gola uvede utakmicu u produžetke, a onda, kada su svi očekivali da će se pristupiti izvođenju jedanesteraca Portugalac je postigao neverovatan pogodak.

OGNJEN DOBRIĆ ZA ESPRESO: Šta Delije mogu da očekuju od MVP-ija finala KLS i ko je glavni šaljivdžija u svlačionici? (VIDEO)

Mat u dva poteza fudbalera Jokohame, duga lopta golmana koju je Vieira primio, a onda skoro iz mrtvog ugla savladao golmana gostujuće ekipe i uveo domaćina u narednu fazu kupa Japana.

Na sledećem video snimku možete videti sve golove sa ove utakmice, a majstoriju bivšeg igrača Crvene zvezde pogledajte na 3:08.

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda - Džejms Feldin za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.