Boaći ističe koja ga činjenica posebno raduje u pobedi nad Borcem, a to nije gol koji je dao!
Foto: Reuters

IMa samopouzdanje

Boaći ističe koja ga činjenica posebno raduje u pobedi nad Borcem, a to nije gol koji je dao!

Činjenica da ponovo nismo primili gol nas sve pođednako raduje i uliva nam dodatno samopouzdanje pred predstojeće važne utakmice

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da je važno što je njegova ekipa nastavila seriju pobeda u Superligi Srbije i istakao da još jedan meč bez primljenog gola uliva dodatno samopouzdanje pred predstojeće važne utakmice.

SPISAK REPREZENTACIJE ZA KRAJ KVALIFIKACIJA: Muslin opet pozvao dva nova igrača! (FOTO)

LEONARDA VIŠE NIKO NIJE MOGAO DA GLEDA! Vazura o problemima sa Brazilcem, dugu Partizana i platama igrača!

- Veoma je važno što smo pobedili Borac sa 2:0, što smo prikazali dominantnu igru i osvojili nova tri boda. Takođe, činjenica da ponovo nismo primili gol nas sve podjednako raduje i uliva nam dodatno samopouzdanje pred predstojeće važne utakmice - rekao je Boaći za sajt kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče u Čačku ekipu Borca sa 2:0 u zaostalom meču šestog kola Super lige Srbije.

Zvezda je prva na tabeli domaćeg šampionata sa 25 bodova, ima tri boda više od drugoplasirane Vojvodine, ali i meč manje. Upravo će Vojvodina biti naredni protivnik izabranicima Vladana Milojevića.

foto: Espreso

- Iako mnogi već sada pričaju o meču Lige Evrope sa Kelnom koji igramo sledeće nedelje, svi u timu su fokusirani samo na utakmicu sa Vojvodinom. Znamo da moramo da pobeđujemo u svakoj utakmici i zato smo maksimalno fokusirani na prvi sledeći meč koji dolazi, nije nam bitno koje je ime protivnika. Ako mi igramo najbolje što umemo možemo da pobedimo svakog - rekao je Boaći.

Boaći je postigao drugi gol za Zvezdu u Čačku. To je njemu deseti gol od početka sezone u svim takmičenjima.

- I ovog puta ću se zahvaliti Bogu što mi je dao snagu da postignem pogodak, kao i što je podario pobedu mojoj ekipi. Odlično sam se osećao na terenu, mogao sam da postignem još neki gol, bilo je šansi, ali najvažnije je da je ovo bilo dovoljno za pobedu - rekao je on.

foto: Printscreen/Instagram/crvenazvezdafk

Boaći je naveo i da mu je Marko Gobeljić uputio fantastičnu loptu i da mu posle toga nije bilo teško da je sprovede u mrežu.

- Odmah sam mu čestitao i zahvalio na tome. Bez svojih saigrača i ovako dobrog stručnog štaba ne bih ništa mogao da postignem i zaista sam srećan što činimo zajedno ovako dobru ekipu u kojoj vlada fantastična atmosfera - rekao je Boaći.

Everton je gol kojim je spasio Partizan posvetio svojoj još nerođenoj bebi! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Duško Savanović o čuvenoj krađi protiv Turaka 2010. godine na Mundobasketu

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.