Stolica optimista pred Zvezdu: Idemo da pobedimo! (FOTO)
Foto: Beta

voždovac preti!

Stolica optimista pred Zvezdu: Idemo da pobedimo! (FOTO)

Utakmica je na programu u nedelju od 17 časova

Objavljeno:

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da je Crvena zvezda vrhunski protivnik, ali da zna na koji način treba da joj se suprotstavi, u predstojećoj utakmici 10. kola Superlige Srbije.

- Prava najava je da nas čeka praznik fudbala. Imamo vrhunskog protivnika ispred sebe, u šta smo se uverili nakon njihovih igara u dosadašnjem delu prvenstva, ali i na evropskoj sceni. Radujemo se tome, igrači su i raspoloženi i spremni - rekao je Stolica na konferenciji za novinare.

ESPRESO ANALIZA: Hrabra Zvezda je izgubila 2 boda! Ko je podbacio, a ko je iznenadio? (FOTO) (VIDEO)

Zvezda je sinoć igrala protiv BATE Borisova (1:1) u Ligi Evropa, a Stolica je rekao da crveno-beli imaju dovoljan fond igrača i da očekuje da će se dobro pripremiti.

- Znam šta znači evropska utakmica i kolika je emotivna ispražnjenost nakon odigranog meča. Nema sumnje da će gosti znati da promene i zarotiraju ekipu i pripremiće se dobro za utakmicu sa nama. Imali smo i mi utakmicu u sredu, jedno evropsko gostovanje za nas. Ekipa Napretka i grad Kruševac pretenduju na izlazak u Evropu i bila je teška utakmica. Verujem da ćemo i mi i gosti naći znanja, snage i volje da prikažemo pravi fudbal - naveo je on.

foto: Saša Pavlić Koky

Stolica je rekao i da očekuje taktičko nadmudrivanje dva stručna štaba.

- Sa druge strane je vrhunski stručni štab, svideo mi se način igre, pristup disciplini koju imaju u igri. Znaćemo i mi na koji način treba da im odgovorimo na terenu, jer pored nadigravanja u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, tako će biti i ovaj put - dodao je on.

ESPRESO ANALIZA: Novi paklen tandem u napadu Partizana, ali sve bi palo u vodu da nije bilo jednog čoveka! (FOTO) (VIDEO)

Zvezda je jedina neporažena ekipa u prvenstvu, prva je na tabeli sa 19 bodova, ali i dve utakmice manje, a Voždovac zauzima treće mesto na tabeli sa bodom manje iz devet mečeva.

BONUS VIDEO: Dragić posle pobede nad Španijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.