Trener BATE Borisova preti Crvenoj zvezdi! (FOTO)
Foto: Fonet

Videćemo, videćemo

Trener BATE Borisova preti Crvenoj zvezdi! (FOTO)

- Bez obzira s kim igramo, mi uvek idemo da uzmemo bodove. Znamo gde smo došli, kakvi su navijači i šta nas očekuje, ali mi smo došli po bodove - istakao je Jermakovič

Objavljeno:

Trener fudbalera BATE Borisov Aleksandr Jermakovič rekao je da njegova ekipa zna ko joj je protivnik u prvom kolu Lige Evropa, da je Crvena zvezda kvalitetan tim, ali da je u Beograd došao po bodove

Utakmica između Zvezde i BATE Borisova igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu "Rajko Mitić".

- Kod nas vlada dobro raspoloženje, radujemo se što smo ušli u Ligu evrope, za nas je to praznik. Bez obzira s kim igramo, mi uvek idemo da uzmemo bodove. Znamo gde smo došli, kakvi su navijači i šta nas očekuje, ali mi smo došli po bodove - rekao je Jermakovič novinarima u Beogradu.

U grupi H su još Arsenal i Keln, a Jermakovič se složio sa konstatacijom novinara da je premijerligaš favorit, a da su preostala tri tima ravnopravna.

foto: News1/Vladimir Milovanovic

- Zvezda ove sezone igra vrlo stabilno i ne ide ispod određenog nivoa. Imaju kvalitetne individualce, ali i kvalitetan tim. Agresivno igraju kako u napadu tako i u odbrani, a posebno agresivno igraju kod kuće. Što se tiče negativnih aspekata njihove igre tiče, mi ih znamo ali videćemo sutra da li ćemo to iskoristiti - istakao je trener BATE Borisova.

Upitan koji igrač Zvezde će biti najveća pretnja njegovom timu, Jermakovič je odgovorio: "Svaka linija ima svog lidera, veoma su dobri Donald, Kanga i Boaći".

I fudbaler BATE Borisova Nemanja Milunović rekao je da je njegova ekipa u Beograd došla po bodove.

- Prijatno je biti ovde. Tim Crvene zvezde poznajem, ali mi smo došli po bodove, videćemo šta će biti... Saigrači su upoznati su sa atmosferom. Igrali smo ovde i protiv Partizana, znaju da su navijači Zvezde još vatreniji i veći je stadion, ali to nam ne stvara veliki pritisak - poručio je Milunović.

BONUS VIDEO: Voroncevič posle pobede nad Grčkom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.