Bambi Tošić brutalno iskren! NISAM ZADOVOLJAN! (FOTO)
Foto: Printscreen/Video/Kurir

uvek može da se napreduje

Bambi Tošić brutalno iskren! NISAM ZADOVOLJAN! (FOTO)

Šta kažete?

Objavljeno:

Čelnici Partizana su sjajno odradili prelazni rok, dovedena su zvučna pojačanja, stigli su Stojković, Suma, Ožegović, ali su u Humskoj definitivno pogodili u centar angažovanjem Zorana Tošića.

UBO TAČNO GDE BOLI: Do sada mu nisu dozvoljavali da uđe u Hrvatsku, ali posle ove izjave Guroviću će biti zabranjeno i da je preleti!

Reprezentativac Srbije se u redove šampiona Srbije vratio posle osam godina i već je na prvom meču demonstrirao klasu. U pobedi protiv Mladosti iz Lučana (3:0) nije uspeo da se upiše u strelce, ali je konstantno ulazio u šanse i pokazao je da fudbal ima u malom prstu.

SAŠA DANILOVIĆ: Bogdan mi je kao sin! Podseća na mene u svemu!

- Srećan sam što mi se ukazala prilika da ponovo zaigram na našem stadionu. Sa nestrpljenjem sam iščekivao utakmicu protiv Lučanaca i očekujem da će u narednim mečevima doći još više navijača da nas podrži. Momci su to zaslužili svojim partijama - rekao je Tošić za Blicsport.

foto: Printscreen/Video/Kurir

Krilni napadač “parnog valjka” očekuje još bolje partije u nastavku sezone.

- Nikada nisam zadovoljan prikazanim, jer osećaj zadovoljstva ne dozvoljava da još više napredujete. Potrudiću se da budem konkretniji i korisniji za ekipu i da Partizanu i navijačima donesem mnogo radosti.

Ne veruj im sine i ponosan budi: Posle ovoga će svaki Delija da se kune u Zvezdinog asa! (FOTO)

Reprezentativac Srbije će biti jak adut crno-belih i na premijernom meču grupe B Lige Evrope, u kom Partizan u četvrtak (19 sati) gostuje Jang Bojsu u Bernu.

Pazite na uznemirujući sadržaj, jer smo budale: Hrvati gaze po svojim košarkašima bez milosti! (FOTO)

- Prva utakmica u grupnoj fazi može mnogo toga da opredeli, pa zato moramo da budemo oprezni i da igramo na rezultat. Evropa i domaće prvenstvo su dva različita formata takmičenja. Toga smo svi svesni i svaka utakmica u Ligi Evrope biće ključna.

Kompletan intervju pročitajte na "Blicu"!

BONUS VIDEO: Nikola Vučević posle poraza Crne Gore od Letonije

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.