Veoma bolan udarac za Partizan! Sumina povreda je mnogo gora nego što se mislilo, poznato je koliko dugo neće igrati! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

vratio se sa povredom

Veoma bolan udarac za Partizan! Sumina povreda je mnogo gora nego što se mislilo, poznato je koliko dugo neće igrati! (FOTO)

Niko nije pretpostavljao da je situacija ovoliko loša

Objavljeno: 19:53h

Partizan će u nastavak sezone ući značajno oslabljen, pošto su van stroja, zbog obaveza u državnim timovima, ispala dva igrača projektovana za startnih 11.

Crvena zvezda bez Kange! (FOTO)

Od četvrtka se zna da Nebojša Kosović mora na dužu pauzu, a od večeras da je i povreda Sejdube Sume - o kojoj je govorio Miroslav Đukić - komplikovanija nego što se u prvi mah činilo.

Omaleni vezista „doneo“ je u Beograd rupturu prednje lože, zarađenu na meču Gvineja - Libija, u okviru afričkih kvalifikacija za Mundijal u Rusiji. Trenutno se nalazi pod tretmanom Partizanovog lekarskog tima, predvođenog dr Ilijom Rosićem i kako sad stvari stoje sleduje mu pauza između dve i tri sedmice, prenosi "Mozzartsport".

foto: Filip Plavčić

Tačna procena odustva znaće se posle kontrole zakazane za utorak, očekuje se da dotad spadne hematom koji onemogućava Sejdubu Sumu da se stavi na raspolaganje stručnom štabu.

I ĐUKIĆ JE IMAO ŠTA DA KAŽE O "SLUČAJU OŽEGOVIĆ": Mi u ekipi imamo 3 crnca i muslimana, ovo je 21. vek!

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović posle pobede nad Moldavijom

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.