Delije su slavile pobedu protiv Rome, a ja sam bio na predstavljanju u drugom klubu! Milijaš otkrio nepoznatu priču o dolasku u Zvezdu!
Foto: Dado Đilas

seća se svega

Delije su slavile pobedu protiv Rome, a ja sam bio na predstavljanju u drugom klubu! Milijaš otkrio nepoznatu priču o dolasku u Zvezdu!

Dugogodišnji fudbaler crveno-belih je pre 12 godina došao među crveno-bele

Objavljeno:

Najiskusniji fudbaler Crvene zvezde, Nenad Milijaš, jedini je iz sadašnjeg tima crveno-belih koji je sa klubom osetio čari igranja u Ligi Evrope ranije, kao što će biti i ove jeseni.

Prvo su se pravili da ne znaju šta je Zvezda, a sada najavljuju pijanku na Obilićevom vencu! Tobdžije, ako mislite da je SAMO OVO Beograd, pojma vi nemate! (FOTO) (VIDEO)

Prekaljeni vezista trenutno u trećem navratu boravi na Marakani, a na gostovanju u emisiji "150 minuta" na Prvoj, prisetio se kako je prvi put stigao u voljeni klub.

On je potpisao tada samo nekoliko dana nakon što je Zvezda ostvarila veliku pobedu u tadašnjoj Ligi UEFA protiv Rome.

SRBIN NA CENI: Ko hoće da kupi bivšeg igrača Zvezde mora da iskešira sumu od koje nećete znati na koja vrata da izađete! (FOTO) (VIDEO)

- To je bila poslednja utakmica koju sam gledao kao navijač, sutradan ili dva dana sam potpisao za Zvezdu. Meč sa Romom je mnogo uticao na mene, znam da sam odbio neke ponude koje su bile mnogo bolje. Odbio sam mnogo stvari zbog dolaska u Zvezdu - rekao je Milijaš.

Sada, više od decenije kasnije, on je ispričao nepoznatu priču javnosti da je već bio stigao u drugi klub i da je bilo ostalo samo da potpiše ugovor sa Legijom iz Varšave kada mu je stigao poziv iz Ljutice Bogdana.

- Bio sam u Varšavi i već se slikao sa dresom Legije. Baš u tom trenutku me je zvao Dragan Stojković i rekao za interesovanje Zvezde. Tada sam morao da lažem ljude koji su me dočekali da mi ne odgovara stadion, da mi se ne dopada teren, kako bih se što pre vratio u Beograd. Moj tadašnji menadžer me je ubeđivao da ostanen i da je to najbolja opcija, ali ja sam želeo da se vratim i bukvalno sam pobegao iz Legije zbog Crvene zvezde.

foto: Saša Pavlić Koky

TUČA PREMIJERLIGAŠA ZA BOAĆIJA: Zvezda bi već u januaru mogla da izbroji silne milione od njegove prodaje!

Kako sam priznaje, svoj san je ispunio osvajajući titule sa Zvezdom, ali i dalje ima ciljeve u karijeri koja je polako na zalasku.

- Bio sam u Varšavi i već se slikao sa dresom Legije. Baš u tom trenutku me je zvao Dragan Stojković i rekao za interesovanje Zvezde. Tada sam morao da lažem ljude koji su me dočekali da mi ne odgovara stadion, da mi se ne dopada teren, kako bih se što pre vratio u Beograd. Moj tadašnji menadžer me je ubeđivao da ostanen i da je to najbolja opcija, ali ja sam želeo da se vratim i bukvalno sam pobegao iz Legije zbog Crvene zvezde - rekao je Milijaš.

BONUS VIDEO: Zvezdan Terzić u opuštenoj atmosferi pred Krasnodar-Zvezda

(Espreso.co.rs / Izvor: B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.