Grobari postavljali najluđa moguća pitanja Tavambi, ali jedno je pobedilo: Kamerunac nije smeo ni da odgovori na njega? (VIDEO)
Foto: Beta

svašta su ga pitali

Grobari postavljali najluđa moguća pitanja Tavambi, ali jedno je pobedilo: Kamerunac nije smeo ni da odgovori na njega? (VIDEO)

Napadač Partizana je pričao koliko sarmi može da pojede, zašto nosi broj 3...

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana igraće u četvrtak 14. avgusta prvu utakmicu grupne faze Lige Evrope protiv Jang Bojsa u gostima.

DUŠKO VUJOŠEVIĆ OTVORENO O SVEMU! Srbija je najveći krivac za građanski rat! (FOTO)

Lepa atmosfera vlada u timu Partizana pred ovo gostovanje, pa je tako Leandre Tavamba odgovarao na pitanja navijača u emisiji TV Partizan - Partizanov vesnik.

foto: Dado Đilas

Dosta zanimljivih pitanja postavili su Grobari svom ljubimcu pa je on otkrio da mu je omiljeni igrač u timu Saša Ilić, da mu je idol u detinjstvu bio Raul, da je odigrao oko 40 utakmica za omladinske selekcije Kameruna, ali na poziciji centralnog defanzivca kao i da mu je omiljeni gol gol protiv Videotona.

Jednog navijača zanimalo je kolika je plata napadaču Partizana, a Tavamba je imao spreman odgovor:

- Nemam platu, volim Partizan!

foto: fkpartizan.rs

Rekao je korpulentni napadač i da nikada ne bi zaigrao za Crvenu zvezdu, kao i da više voli makarone od sarme. Otkrio je i zbog čega nosi broj 3, a na pitanje da li saigrači smeju da se tuširaju pored njega, Kamerunac se samo nasmejao.

SADA I ZVANIČNO: Kreće Liga nacija Evrope, Srbija bi mogla da igra protiv ovih reprezentacija, ali je mnogo važno da idemo na Mundijal! (FOTO) (VIDEO)

Za kraj ove sjajne emisije otkrio je i da je kopačke koje su mu donele sreću protiv Videotona dobio na poklon od Vladimira Stojkovića. Ovaj adidasov model kopački Stojković je svom saigraču doneo iz reprezentacije, direktno od Nemanje Matića.

Grobari su bili kreativni i postavili su još fenomenalnih pitanja, a kompletnu emisiju možete pogledati na sledećem video klipu.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.