TUČA PREMIJERLIGAŠA ZA BOAĆIJA: Zvezda bi već u januaru mogla da izbroji silne milione od njegove prodaje!
Foto: Beta

Svi bi ga hteli

TUČA PREMIJERLIGAŠA ZA BOAĆIJA: Zvezda bi već u januaru mogla da izbroji silne milione od njegove prodaje!

Internacionalac iz Gane je posle leta najtraženiji igrač sa Marakane

Objavljeno: 10:02h

Uspela je Crvena zvezda da zadrži svog najboljeg strelca ove sezone u finišu prelaznog roka, a i on sam je imao želju da ostane u klubu, u kome je ponovo fudbalski oživeo.

Međutim, ponuda jačih klubova iz najboljih evropskih liga ima svakog dana sve više za Ričmonda Boaćija, a s posebnom pažnjom će ga brojni skauti i izaslanici pratiti na mečevima Lige Evrope ove jeseni.

Njegov menadžer, Ivica Pavlović, ispričao je za "žurnal" da je bilo zanimljivih ponuda njegovom klijentu, ali da su sve odbijene.

foto: REUTERS/Marko Djurica

- Presudila je želja da ostane i pored brojnih zvaničnih, jako primamljivih finansijskih ponuda. U dogovoru sa rukovodstvom i fudbalerom, odlučili smo da je najbolje da igra i dalje u Crvenoj zvezdi - rekao je Pavlović.

Nije želeo da otkriva imena klubova koji su odbijeni, ali je najavio da bi napadač iz Gane već na zimu mogao da promeni klub.

- Dobio sam pozive dva engleska premijerligaša, biće mnogo zainteresovanih klubova za njega u zimskom prelaznom roku. Mnogi su već najavili dolazak na meč sa BATE Borisovim - rekao je Pavlović, koji najavljuje i da se očekuje da njegov klijent postane još skuplji nakon ove polusezone.

BONUS VIDEO: SITNA, ALI DINAMITNA: Žgoljava štreberka isprepucala tajlandske boksere!

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.