Ožegović zbog Grobara 2 dana nije izašao iz kuće: Objasnio je i svoje statuse u kojima je vređao Partizan!
Foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

mnogo ga pogodilo

Ožegović zbog Grobara 2 dana nije izašao iz kuće: Objasnio je i svoje statuse u kojima je vređao Partizan!

Novi napadač Partizana se osetio izuzetno pogođeno zbog transparenta kojim su ga dočekali navijači na prijateljskom meču protiv Mačve

Objavljeno:

Akter najkontroverznijeg transfera u Srbiji poslednjih godina, Ognjen Ožegović, prolazi kroz izuzetno teške trenutka nakon potpisa ugovora sa Partizanom.

NAVIJAČI NEKA PIŠU ŠTA HOĆE! Emotivna ispovest Ognjena Ožegovića koju Grobari moraju da čuju! (FOTO) (VIDEO)

Zbog njegove prošlosti u Crvenoj zvezdi i poruka koje je kačio protiv sadašnjeg kluba naišao je na neprijateljski doček od strane Grobara.

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE OPASNO PECNUO ILIEVA: Snimio je video i okačio ga na Instagram, Delije se valjaju od smeha! (VIDEO)

foto: Dado Đilas/Partizan.rs/Miroslav Todorović

Navijači crno-belih su na prijateljskom susretu protiv Mačve jasno stavili do znanja šta misle o novom centarforu svog kluba, a to ga je izuzetno pogodilo.

- Dok sam bio na terenu, u prvom poluvremenu, taj transparent nije ni bio postavljen. Tek posle, kada sam se vratio kući, u medijima sam video tu poruku. Bip sam šokiran, naravno da mi je mnogo teško. Dva dana nisam izlazio iz kuće. Ipak, ni tada, kao ni sada, nikada mi nije palo na pamet da padnem ili da odustanem. Naprotiv, imam još veću volju da se dokažem - rekao je Ožegović za "Novosti".

foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

Kada je reč o njegovim porukama i statusima na društvenim mrežama u kojima je jasno isticao svoje navijačko opredeljenje i vređao klub za koji je potpisao ugovor prošle nedelje, Ožegović ima svoje opravdanje.

- Te poruke su bile moje ludosti za koje ne bih da se pravdam. pregurao sam i istrpeo prve reakcije i sada se maksimalno okrećem fudbalu i mom dečačkom snu, da se dokažem u Partizanu - poručio je on.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić posle pobede nad Moldavijom

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.