NEĆU VIŠE DA ČUJEM TO: Pobesneli Iliev se izvikao na novinare na promociji Ožegovića!
Foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

nije mu se dopalo pitanje

NEĆU VIŠE DA ČUJEM TO: Pobesneli Iliev se izvikao na novinare na promociji Ožegovića!

Burno je bilo već na promociji fudbalera čiji je transfer jedan od najkontroverznijih u srpskom fudbalu poslednjih godina

Objavljeno: 16:28h

Odmah na promociji Ognjena Ožegovića u Partizanu je bilo veoma burno!

PONOVO ĆE NOSITI CRNO-BELI DRES U KOME JE RASTAO: Ovako je Partizan predstavio Ožegovića! (FOTO)

Razlog za to jeste novinarsko pitanje upućeno novom napadaču crno-belih o tome da je prošao omladinsku školu Crvene zvezde i da je svoje navijačko opredeljenje često isticao na društvenim mrežama uz vređanje Partizana.

GROBARI I DELIJE GORE ZBOG OŽEGOVIĆA: Pljuvačina, vređanje, likovanje, najstrašnije i presmešne prozivke! Tviter se usijao! (FOTO) (VIDEO)

To je izbacilo iz takta sportskog direktora kluba iz Humske, Ivicu Ilieva, koji je pobesneo i počeo da viče na novinare zbog toga.

foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

- Ja sam sportski direktor i ja pravim tim! I tačka. Neću polemiku ni sa kim više. Ovo pitanje se više neće postavljati! Juče, kad je čuo da ga Partizan hoće, on je odbio duplo bolji ugovor. Ja znam da će on da izgine za ovaj sveti dres. On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao! Ja stojim iza njega, ja - rekao je Iliev, a onda nastavio u istom tonu.

- Je l' znate da je počeo da igra u Partizanu?! Reci im gde si počeo, reci. Neću više da čujem ta pitanja! Imali smo Stojkovića, Đurđevića, obojica su sada legende Partizana. Neću više da čujem dok sam ja direktor u Partizanu! Mi igramo fudbal, mi ovde pravimo Partizan koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope. Otkad postoje Partizan i Zvezda mnogo primera igrača koji su igrali za jedan ili drugi klub i zato to više neću da slušam - poručio je on.

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.