EVERTON OSTAVIO USPOMENU KRSTIČIĆU: Vrtelo mi se u glavi, bolelo me, ali gde da izađem u prvom minutu na derbiju! (FOTO)
Foto: Vladimir Milovanović

Trag je jasno vidljiv

EVERTON OSTAVIO USPOMENU KRSTIČIĆU: Vrtelo mi se u glavi, bolelo me, ali gde da izađem u prvom minutu na derbiju! (FOTO)

Novo pojačanje crveno-belih je svoj debitantski nastup imalo u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala

Objavljeno:

Pamtiće svoj debitantski nastup u dresu Crvene zvezde Nenad Krstičić i po tome što se dogodi u Večitom derbiju protiv Partizana, ali i po uspomeni koju mu je ostavio Everton Luiz.

Brazilac je neopreznim startom već u 50. minutu utakmice zaradio žuti karton kada je kopačkom preko lica udario vezistu crveno-belih.

foto: Dado Đilas

Odmah posle toga ostao je trag na desnom obrazu iskusnog fudbalera koji je nedavno pojačao klub sa Marakane u vidu masnice.

foto: Dado Đilas

- U derbiju svaki igrač dobije batine, to je normalno. Posle udarca Evertona u trenutku mi se zavrtelo u glavi, ali nisam mogao da izađem iz igre na svom debiju za Zvezdu i to u prvom minutu. Istrpeo sam bol i nastavio. Pamtiću derbi po udarcu Brazilca, umesto po nekom golu, ali to je fudbal. Važno mi je da je trener Milojević zadovoljan kako sam odigrao protiv Partizana, sve što bude očekivao od mene potrudiću se da u budućnosti ispunim - rekao je Krstičić posle utakmice o tome.

BONUS VIDEO: Mičel Donald posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.