DONALD SE PITA: Javio se novi kupac kome pare nisu problem, u Zvezdi spremaju odgovor u vidu povećanja plate! Zna se i koliko!
Foto: Dado Đilas

Sve je na njemu

DONALD SE PITA: Javio se novi kupac kome pare nisu problem, u Zvezdi spremaju odgovor u vidu povećanja plate! Zna se i koliko!

Holađanin će izgleda u narednih nekoliko dana morati da donese odluku

Objavljeno:

Boaći i Kanga jesu najtraženiji fudbaleri Crvene zvezde u ovom trenutku, a odmah iza njih je kapiten Mičel Donald.

ZVEZDA I ZVANIČNO NE DA BOAĆIJA: Niti se pregovara sa nekim, niti je na prodaju! Ali ipak može da ide pod jednim uslovom!

Za Holanđanina koji je ovog leta poneo kapitensku traku vicešampiona Srbije se od početka leta pominjalo da bi mogao da napusti klub, čak je bio i u ozbiljnim pregovorima sa Genčlerbirligijem koji je i dalje zainteresovan, ali se sve to promenilo posle evropskih uspeha.

foto: Dado Đilas

MIčel Donald je i ranije pokazivao zadovoljstvo boravkom na Marakani i životom u Beogradu i to se i dalje nije promenilo. Želja kod njega za ostankom u Zvezdi postoji i nije sporna, ali...

STIGLA PONUDA ZA KANGU, ALI ZVEZDA HOĆE VIŠE PARA: Gabonac traži od crveno-belih platu 700.000!

Ono što pravi problem jeste da bi i on voleo posle svega da mu se povećaju primanja sa godišnjih 240.000 evra. Uprava bi to i želela i, prema pisanju Žurnala, ponudiće mu 360.000 evra godišnje, jer je to svakako manji izdatak nego njegova prodaja i potom nova kupovina i plaćanje obeštećenja za njegovu zamenu za koju nije sigurno da li bi to i mogla da bude.

foto: Marina Lopičić

U međuvremenu se kao novi interesent za njegove usluge pojavio i Kajzeri kome ni novac za obeštećenje, ali ni platu Holanđanina nije nikakav problem, ali ne može da mu ponudi igranje u Evropi koje je on baš ovog leta izborio sa Zvezdom.

Čini se da je odluka samo na igraču.

BONUS VIDEO: Ričmond Boaći posle derbija i o odlasku iz Zvezde

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.