STIGLA PONUDA ZA KANGU, ALI ZVEZDA HOĆE VIŠE PARA: Gabonac traži od crveno-belih platu 700.000!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

šta odlučiti

STIGLA PONUDA ZA KANGU, ALI ZVEZDA HOĆE VIŠE PARA: Gabonac traži od crveno-belih platu 700.000!

Krupne i važne odluke će morati da donese rukovodstvo kluba sa Marakane

Objavljeno:

Na ogromni mukama naći će se rukovodstvo Crvene zvezde u poslednjih nekoliko dana letnjeg prelaznog roka kako bi sačuvalo glavne igrače tima, pre svih strance.

Posle velikih uspeha u evropskim kvalifikacijama, počelo je odmah da stiže dosta ponuda za igrače crveno-belih iz inostranstva, a uz Boaćija je najtraženiji Gelor Kanga koji od dolaska Vladana Milojevića igra kao potpuno drugi igrač.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Stav Gabonca je jasan i on ga je istakao još posle revanša protiv Krasnodara nakon bombe kojom je Zvezdu uveo u Ligu Evrope i glasi: Želim da ostanem, ali mi povećajte platu"!

On trenutno ima godišnja primanja od 480.000 evra, a prema saznanjima "Mozzart sporta" bio bi zadovoljan kada bi od kluba sa Marakane dobio 700.000 evra godišnje.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

U međuvremenu javio se i platežno moćniji klub koji ne samo da bi ispunio taj njegov uslov nego mu dai i više, čak milion evra platu na godišnjem nivou.

I reč je o turskom Osmanlisporu koji je čak poslao ponudu u LJutice Bogdana od 2.000.000 evra, ali ona nikako ne zadovoljava čelne ljude kluba koji traže minimum još 600 hiljada evra više.

Nema šta, dani velikih iskušenja i važnih odluka su pred upravom vicešampiona Srbije.

BONUS VIDEO: Izjava Mitra Mrkele posle 155. večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.