ZVEZDA I ZVANIČNO NE DA BOAĆIJA: Niti se pregovara sa nekim, niti je na prodaju! Ali ipak može da ide pod jednim uslovom!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

delije mogu da budu mirne

ZVEZDA I ZVANIČNO NE DA BOAĆIJA: Niti se pregovara sa nekim, niti je na prodaju! Ali ipak može da ide pod jednim uslovom!

Golgeter iz Gane se zaista nalazi na meti brojnih klubova, ali za sada nema ništa od njegove prodaje i odlaska sa Marakane

Objavljeno: 09:12h

Poput bombe je odjeknula vest po zaršetku 155. Večitog derbija da je to bio poslednji meč Ričmonda Boaćija u dresu Crvene zvezde i da se on seli u Kopenhagen.

POTPUNI ŠOK ZA DELIJE POSLE DERBIJA: Boaći odigrao poslednji meč za Zvezdu! Zna se i gde odlazi! (FOTO) (VIDEO)

Posle utakmice napadač iz Gane je rekao danije ništa potpisao ni sa kim, da je i dalje igrač srpskog tima i da bi voleo da ostane na Marakani, dok je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela potvrdio da za njega postoji veliko interesovanje i da crveno-beli imaju ponude.

Reči sportskog direktora Zvezde o Kangi i Boaćiju nimalo ne ulivaju optimizam kod Delija, ali postoji plan B! (VIDEO)

foto: REUTERS/Marko Djurica

Međutim, nešto kasnije se oglasila i sama Crvena zvezda sa jasnom porukom da golgeter vicešampiona Srbije niti je na prodaju, niti se pregovara sa nekim o njegovoj prodaji.

Boaći je odmah dobio pitanje da li je istina da odlazi iz Zvezde? Ono što je rekao o klubu i navijačima oduševiće Delije! (VIDEO)

- Boaći niti je prodat, niti pregovarano s nekim oko njegove prodaje - poručeno je iz kluba.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Takođe se moglo i čuti da može da ga kupi samo neko ko ponudi ogroman novac, jer Zvezda ne želi da ga proda u ovom trenutku nikako.

BONUS VIDEO: Mičel Donald posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.