DELIJE, PONOVITE LUDILO SA KRASNODARA! Frimpong ima šta da poruči navijačima pred Večiti derbi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: REUTERS/Marko Djurica

VEČITI DERBI

DELIJE, PONOVITE LUDILO SA KRASNODARA! Frimpong ima šta da poruči navijačima pred Večiti derbi! (FOTO) (VIDEO)

Crvena zvezda i Partizan će se u nedelju od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" sastati u sedmom kolu Super lige Srbije

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Abraham Frimpong rekao je danas da veruje da će njegova ekipa nastaviti ritam i trijumfovati protiv Partizana u "večitom" derbiju.

OBOŽAVAJU GA! Mitrović slomio "kičmu" Hartu za prvu pobedu Njukasla! A čim se utakmica završila nastala je žurka na stadionu! (VIDEO)

- Odlično smo počeli sezonu, imamo fantastičnu gol razliku, nemamo poraz i zaista mislim da možemo da se nadamo najboljem u predstojećem derbiju. Verujem da ćemo nastaviti u istom ritmu jer idemo utakmicu po utakmicu i maksimalno smo fokusirani na svakog svog protivnika - rekao je Frimpong za klupski sajt.

foto: Fonet

Zvezda i Partizan će se u nedelju od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" sastati u sedmom kolu Super lige Srbije.

Delije, desilo se nešto mnogo bolje od bilo kog transfera! Konačno možete da odahnete! (VIDEO)

- Derbi je zaista posebna utakmica u srpskom fudbalu, imao sam prilike to da osetim. Igrao sam derbi dva puta i mislim da je došlo vreme da zabeležim svoju prvu pobedu nad 'večitim' rivalom - kazao je Frimpong.

foto: FK Crvena zvezda

Defanzivac iz Gane je naveo da nema problem sa samopouzdanjem, uprkos velikoj rotaciji igrača koju trener Vladan Milojević pravi u odbrani.

- Nemam problem sa samopouzdanjem, ni kada ne igram, ni kada sam na terenu. Sve je to fudbal i uvek verujem u sebe. Zadovoljan sam kako sam igrao prethodni meč i sada očekujem još više od sebe. Uvek dajem sve od sebe, na svakom treningu i utakmici i to mora da se isplati - dodao je on.

Po njegovim rečima, u ekipi vlada odlična atmosfera posle pobede nad Krasnodarom i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

- Veliki uspeh smo ostvarili protiv Krasnodara i na sve nas je taj meč ostavio sjajan utisak. Prvi put sam igrao u takvom ambijentu i pred takvim navijačima, zaista nezaboravno iskustvo za sve nas. Ništa manje ne očekujem ni na derbiju, naši navijači su nam uvek vetar u leđa - rekao je Frimpong.

foto: REUTERS/Marko Djurica

Zvezda posle šest kola vodi u srpskom prvenstvu sa maksimalnih 15 bodova, koliko ima i Vojvodina uz utakmicu više. Partizan je na petom mestu sa 12 bodova iz pet mečeva.

Delije, ova informacija će vas učiniti najponosnijim navijačima u Evropi! Ma, kakvoj Evropi, na celom svetu! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.