PARTIZAN SVE MOĆNIJI ZA EVROPU! Rasni štoper koga Grobari mesecima čekaju je napokon pred vratima Humske! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

BUUUUUĆ!

PARTIZAN SVE MOĆNIJI ZA EVROPU! Rasni štoper koga Grobari mesecima čekaju je napokon pred vratima Humske! (VIDEO)

Grobari su mu se nadali, a sada su ga i dočekali

Objavljeno:

Kako prenosi MOZZART Sport, koji je poznat po dobrim informacijama iz sveta srpskog fudbala, Partizan je pred velikim potpisom, i to u delu terena na kom najviše škripi.

Plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope crno-beli su naprasno postali klub u koji mnogi žele, ali je prvak Srbije u još boljoj situaciji, jer može da bira. A kako stvari stoje izabrao je da novi štoper bude – Milan Mitrović.

Malo je reći - TOP NAPADAČ! Partizan je odlučio, ovo je Đurđevićev naslednik! (FOTO)

Pod uslovom da ne bude obrta, Mitrović će nastaviti seriju potpisa u Partizanu. Na početku prelaznog roka angažovani su vezista Danilo Pantić (Čelsi, pozajmica) i štoper Nemanja R. Miletić (Vesterlo), sredinom jula stigao je ofanzivac Sejduba Suma (Slovan), u avgustu napadač Teofilus Solomon (Rijeka, pozajmica), neposredno pred dvomeč sa Videotonom golman Vladimir Stojković (slobodan igrač), a pred vratima su levi bek Nemanja Antonov (Grashiopers, pozajmica) i najzvučnije pojačanje Zoran Bambi Tošić (slobodan igrač)...

Reč je o 29-godišnjem defanzivcu, s četvorogodišnjim stažom u Mersinu iz Turske, označenom još u junu kao potencijalnim pojačanjem ekipe Miroslava Đukića. Tad dogovor nije postignut, jer je rođeni Prokupčanin obavestio rukovodioce Parnog valjka da najpre želi da sasluša ponude iz inostranstva. To je bilo vreme u kome je kao jedno od rešenja za poslednju liniju figurirao i Marko Simić. Na kraju je povremeni reprezentativac Crne Gore otišao u Pahtakor iz Taškenta, dok je sa Mitrovićem održavan kontakt, posle dolaska Nemanje R. Miletića, napravljen takav sporazum da mu se saradnja ponudi ukoliko crno-beli obezbede evropsku jesen, a on u tom trenutku ne bude imao novi klub.

Delije, desilo se nešto mnogo bolje od bilo kog transfera! Konačno možete da odahnete! (VIDEO)

U ovom trenutku, situacija je upravo takva, pa se veoma brzo očekuje i ozvaničenje saradnje.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba izjava posle plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.