Murinjo je rekao ono što nijedan ljubitelj lika i dela Ibrahimovića nije želeo da čuje! (FOTO)
Foto: Reuters

portugalac otkrio

Murinjo je rekao ono što nijedan ljubitelj lika i dela Ibrahimovića nije želeo da čuje! (FOTO)

- Ne želim ni da mislim o tome. Čak i ne pitam

Objavljeno:

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je da fudbaler te ekipe Zlatan Ibrahimović neće biti spreman za grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona.

Ibrahimović je ove nedelje potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Junajtedom, a još se oporavlja od povrede kolena.

- Mislim da Zlatan neće učestvovati u grupnoj fazi. Mislim da za to nema nikakve šanse. Da li imamo mesto za njega u ekipi za Ligu šampiona? Da, imamo. Nadam se da će igrati u nokaut fazi, ali prvo moramo da osvojimo jedno od prva dva mesta u grupi - rekao je Murinjo, preneo je Skaj. Ibrahimović je prošle sezone u 46 utakmica postigao 28 golova za Junajted, a sezonu je završio zbog ozbiljne povrede kolena.

Murinjo je rekao da ne zna kada bi Ibrahimović mogao da se vrati na teren.

foto: Printscreen/youtube/Red Devilz 2

- Ne želim ni da mislim o tome. Čak i ne pitam. Ne razgovaram o tome sa njim, niti sa lekarskim timom. Mislim da će nam biti dodatak u drugom delu sezone. Treba ga pustiti da radi, da ide korak po korak, vratiće se kada bude bio spreman - naveo je portugalski trener.

Morinjo je dodao da je srećan što je Ibrahimović ostao na Old Trafordu.

foto: Reuters

- To mi pokazuje dve stvari, dimenziju fudbalera i dimenziju kluba. On je lako mogao da kaže da mu je dosta, bio je uspešan sa Mančester junajtedom, doživeo je tešku povredu i može da ode. On to ne želi da uradi, on želi da prati svoje snove i da igra fudbal na najvišem nivou. Klub kao Mančester junajted detaljima mora da pokaže koliko je veliki, a ovo je veliki detalj. Fudbaleru koji se povredio u Junajtedu, borio se, klub mora da se nađe i zadovoljan sam - rekao je Murinjo.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.