UDARAC ISPOD POJASA: Krasnodar pisao u UEFA i tražio da se suspenduje Marakana!
Foto: Filip Plavčić

uplašili se prepunih tribina

UDARAC ISPOD POJASA: Krasnodar pisao u UEFA i tražio da se suspenduje Marakana!

Ruski klub izgleda pokušava na sve načine da izbegne da igra na prepunom stadionu "Rajko Mitić"

Objavljeno:

U Krasnodaru znaju da ih čeka pakao na Marakani i sada su probegli najmanje očekivanom rešenju kako bi to izbegli, jer izgleda predosećaju da bi u tom paklu njihovi igrači mogli da izgore.

Kako prenosi "Sportski žurnal", ruski klub je navodno poslao u pismo u UEFA u kome navodi da se zbog lošeg stanja terena i nedovoljnih uslova za igru stadion "Rajko Mitić" suspenduje i da se revanš meč igra na drugom terenu.

foto: Nebojša Mandić

U slučaju da se njihova molba usliši, onda bi crveno-beli morali da igraju ili na stadionu u Humskoj ili na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, jer samo još oni ispunjavaju stroge propise UEFA.

Svi vrlo dobro znamo, a posebno zbog odnosa rukovodstava večitih rivala, da su šanse da Zvezda u tom slučaju igra na stadionu Partizana minimalne, a da ni u Vojvodini ne gledaju baš blagonaklono na njih, jer nisu hteli da večiti igraju ni finale Kupa tamo, to stvara ogroman problem.

foto: Espreso

Posebno jer su sve ulaznice rasprodate, a Marakana prima više gledalaca od oba ova stadiona, tako bi se sve pretvorilo u organizacionu noćnu moru, zbog čega je vrlo moguće da će i UEFA izbeći da prihvati molbu Rusa, jer se zna da je u Nionu organizacija i bezbednost svih učesnika na prvom mestu te koliki rizik sa sobom nosi promena stadiona.

Konačnu odluku bi u sredu tokom dana trebalo da donese kontrolor UEFA, koji će obići staidon "Rajko Mitić" i proceniti da li postoje optimalni i minimalni uslovi za igru. Ne smemo ni da zamislimo šta bi moglo da se desi ukoliko kaže da ne postoje.

foto: Espreso.co.rs

I ono što je najbitnije jeste vremenska prognoza za naredna dva dana, a to je da u Beogradu neće biti kiše, te se samim time ni igralište na Marakani neće dodatno oštećeno i otežati uslove za igru.

BONUS VIDEO: Ne menjaju gaće, jedu istu hranu, uriniraju po rukama: 10 uvrnutih sujeverja čuvenih sportista

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.