POBEDA JE VAŽNIJA OD ZADOVOLJSTVA! Posle Donalda, još jedan Zvezdin igrač "zavrnuo slavinu" ženi! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

SVE ZA JESEN U EVROPI

POBEDA JE VAŽNIJA OD ZADOVOLJSTVA! Posle Donalda, još jedan Zvezdin igrač "zavrnuo slavinu" ženi! (FOTO)

Samo jedna stvar im je na umu - Krasnodar... Pa, čak ni čari svojih lepših polovina ne mogu da im odvrate misli od utakmice

Objavljeno:

Od utakmice sa Krasnodarom nijedan igrač Crvene zvezde nema mira od poziva poznatih i nepoznatih koji traže kartu za revanš meč sa Rusima u četvrtak na „Rajku Mitiću“ (21.00, RTS 1).

Mičel Donald je prvi iz ekipe rekao da se neće prepuštati ni čarima bračnog života dok se ne pobedi Krasnodar, a štoper Vujadin Savić objašnjava kroz šta sve prolazi ovih dana dok zajedno sa saigračima iščekuje meč karijere u Zvezdinom dresu.

OVO SE ČEKALO! Mega pojačanje stiže u Partizan?! Zlatni Orlić pred vratima Humske! (FOTO)

- Do četvrtka i revanša želim da budem fokusiran isključivo na meč. Razgovarao sam sa suprugom i rekao joj da ne želim da pričam o bilo čemu osim o utakmici. Nema ni seksa dotad! Kad se utakmica završi, ponovo ću da budem najbolji otac i muž - uz osmeh je Donald pričao za Žurnal.

foto: D. Dervišagić

I prelepa supruga Vujadina Savića Mirka Vasiljević razumeće fudbalsku groznicu koja trese sve crveno-bele pred Krasnodar.

Potpisuje Bogdan Planić! (VIDEO)

- Video sam Donaldovu izjavu o tome da se potpuno posvećuje utakmici i da će tek od četvrtka opet biti dobar muž i otac. Verujte, pošto se družim s njim, znam da je on uvek veoma posvećen deci i supruzi, baš kao što sam i ja, ali sad smo toliko fokusirani na meč i toliko umorni od priprema da jednostavno i ne pomišljaš na seks. Kada dođemo kući, važan nam je samo odmor, počinjemo da se koncentrišemo na utakmicu, a kad prođe četvrtak, biće dovoljno vremena da se posvetimo i drugim stvarima koje život čine lepim - zaključio je Savić, a preneo Kurir.

BONUS VIDEO: Marko Jevtović razočaran atmosferom na meču Partizan - Videoton

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.