OVO SE ČEKALO! Mega pojačanje stiže u Partizan?! Zlatni Orlić pred vratima Humske! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

BOMBICA!

OVO SE ČEKALO! Mega pojačanje stiže u Partizan?! Zlatni Orlić pred vratima Humske! (FOTO)

- Ako slušam srce prihvatiću ponudu Partizana. Partizan je veliki klub, pravi izazov za mene. Voleo bih da budem pojačanje crno-belih za Evropu - istakao je

Objavljeno: 09:16h

Crno-beli bi uskoro mogli da dobiju veliko pojačanje.

Nemanja Antonov je u intervjuu za Sportski žurnal izjavio da pregovara sa klubom iz Humske kao i da je njegova želja da se vrati u Srbiju, odnosno Partizan.

NADREALNO! Verovali ili ne, u Južnoj Americi se navija za Partizan?! Predstavljamo vam Grobare Paragvaj! (FOTO)

- Pregovori sa crno-belima su još u početnoj fazi, zainteresovani su još neki klubovi. Ako slušam srce prihvatiću ponudu Partizana. Partizan je veliki klub, pravi izazov za mene. Voleo bih da budem pojačanje crno-belih za Evropu. To je moja želja bez obzira da li će na jesen igrati u Evropi ili samo na domaćoj sceni - rekao je Antonov za Sportski žurnal.

foto: Saša Pavlić Koky

Bek Grashopersa je dodao da će sve biti poznato nakon povratka crno-belih sa gostovanja iz Mađarske, kao i da se verrovatno radi o jednogodišnjoj pozajmici.

Životna drama Nenada Krstičića! Kakav borac i igrač! Gledao je smrti u oči, ali volja za životom je pobedila! (FOTO) (VIDEO)

Na poziciji levog beka u Partizanu trenutno igraju Nemanja G. Miletić i Mohamed El Monir, realna opcija je da će Libijac napustiti Humsku pošto crno-beli imaju jednog više stranca od predviđenih četiri za Superligu.

BONUS VIDEO: Marko Jevtović razočaran atmosferom na meču Partizan - Videoton

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.