BOAĆIJEV NASLEDNIK: Zvezda dovela napadača iz Gane! (FOTO)
Foto: EPA/Srđan Suki

prosleđen u omladince

BOAĆIJEV NASLEDNIK: Zvezda dovela napadača iz Gane! (FOTO)

Crveno-beli su pronašli još jednog talenta u inostranstvu, a sada je na njemu da se dokaže i pokaže da li je za seniorski tim i budućnost kluba

Objavljeno:

Crvena zvezda je pogodila sa Ričmondom Boaćijem koji je u potpunosti procvetao na Marakani nakon što je njegova karijera bila na nizbrdici.

IGLA NEĆE IMATI GDE DA PADNE: Slika ispred Marakane koja najavljuje da će stih iz pesme Rade Manojlović postati stvarnost! (FOTO)

S obzirom na to iskustvo, čelni ljudi sa Marakane su se potrudili da u otadžbini svog najboljeg strelca pronađu još nekog talentovanog špica i dovedu ga za mali novac.

Tako su pronašli 18-godišnjeg Ibrahima Tanka u redovima Majti džetsa koji je posredstvom Boaćijevog menadžera Ivice Pavlovića, već stigao na Marakanu i potpisao ugovor.

Tanko je odmah prosleđen u omladinski tim gde će imati priliku da se dokaže i pokaže svoj talenat baš kao što je slučaj i sa mladim Brazilcima koji su prethodno stigli Mateušom Viveirošom i Ze Markosom.

ČISTA EMOCIJA: Delije zapucale iz Sidneja i Las Vegasa samo da gledaju svoju Zvezdu u Evropi! (FOTO) (VIDEO)

Mladi momak iz Gane bi u omladinskom timu trebalo da zameni Dejana Joveljića koji je posle het-trika tokom vikenda priključen prvom timu i na treninzima će imati priliku da se nametne Vladanu Milojeviću.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču sa Spartom iz Praga

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.