Partizan kreće na revanš u Mađarsku dva dana ranije!
Foto: Dado Đilas

da se naviknu na teren

Partizan kreće na revanš u Mađarsku dva dana ranije!

Traže ključ za postavku svog nekadašnjeg trenera

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Marko Jevtović rekao je da njegova ekipa nije ostvarila ni dobar ni loš rezultat u Beogradu protiv Videotona, u plej-ofu za Ligu Evrope i da očekuje "otvoreniju" utakmicu u revanšu u mađarskom Felčutu.

Prošlog četvrtka u Beogradu je bilo 0:0 protiv Videotona, u prvoj utakmici, a revanš je na programu u četvrtak od 20 časova.

foto: AP

- Mislim da će i Videton morati da se otvori jer igra kod kuće. Sigurno je da će ova utakmica biti otvorenija nego prošla. Kada govorimo o igračima, najveća opasnost preti od Danka Lazovića, Marka Šćepovića i uz njih Hentija koji je fizički jak. Rezultat iz prve utakmice nije dobar, ali nije ni loš. Ovo su utakmice koje se igraju 180 minuta i tek je prvo poluvreme završeno - rekao je Jevtović za klupski sajt.

Fudbaleri i stručni štab Partizana u utorak će krenuti u Mađarsku dva dana pre meča, a Jevtović je naveo da njegova ekipa sada bolje poznaje Videoton.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Stručni štab nam je tada, a i sada, jasno pokazao njihove pozitivne i negativne strane. Videoton je tvrda ekipa koja zna šta radi u svakom momentu. U ofanzivnom delu su individualno mnogo jaki predvođeni Lazovićem i Šćepovićem i nisu slučajno izbacili Bordo - naveo je Jevtović.

On je dodao da trener Videotona Marko Nikolić dobro poznaje Partizan, sa kojim je prošle sezone osvojio duplu krunu.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Uspeo je da amortizuje naše napade, ali nije imao rešenje za našu odbranu - rekao je Jevtović.

BONUS VIDEO: Navijači Videotona na utakmici protiv Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.