ARAPSKI MILIONI IZ PSŽ-A UNOSE HAOS U TIMOVE: Nova tuča među saigračima zbog njih, treća ovog leta! (VIDEO)
Foto: Reuters

puklo u još jednom klubu

ARAPSKI MILIONI IZ PSŽ-A UNOSE HAOS U TIMOVE: Nova tuča među saigračima zbog njih, treća ovog leta! (VIDEO)

Klub sa "Parka prinčeva" svojim astronomskim ponudama izaziva nemire u svlačionicama

Objavljeno:

Arapski milioni iz Pari Sen Žermena ovog leta ne samo da izazivaju tektonske poremećaje u fudbalskom svetu, već i unose razdore u svlačionice širom Evrope.

Svi se sećamo kako je presudna stvar za dolazak Nejmara u Pariz bila njegova tuča na treningu sa Nelsonom Semedom, a sada se isto desilo i u Monaku, a za sve su krivi "sveci".

Kako javljaju francusku mediji, mladi Kilijan Mbape koji je uz Brazilca najveća transfer priča ovog leta sukobio se sa iskusnim saigračem Andreom Rađijem na treningu Monaka.

Da stvar bude gora, trener Leonardo Žardim je izbacio 18-godišnjeg napadača sa treninga, međutim, on je odbio da ode sa terena, pa se dogodio presedan kakav nismo čuli - cela ekipa se preselila na drugi teren da završi trening, a on je ostao.

foto: Reuters

Mnogi su ovo protumačili kao još jedan pokušaj tinejdžera za koga se nude astronomske cifre od nekoliko stotina miliona evra da izvrši pritisak na upravu "kneževa" da ga puste u PSŽ.

Podsećamo da se ovog leta dogodila još jedna tuča među saigračima i to kao indirektna posledica arapskih para, a to je sukob Romana Burkija i Osmana Dembelea, jer je Dembele glavna meta Barselone kao zamena za Nejmara koji je otišao na "Park prinčeva".

BONUS VIDEO: Navijači Videotona na utakmici protiv Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.