U Humskoj se hvataju za glavu! Treća povreda u devet meseci! Malerozni igrač Partizana opet van stroja! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NEMA SREĆE

U Humskoj se hvataju za glavu! Treća povreda u devet meseci! Malerozni igrač Partizana opet van stroja! (FOTO)

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac Srbije je van konkurencije za tim još od početka marta

Objavljeno:

Čovek maler. Baš nema sreće Alen Stevanović. Krilni vezista Partizana biće podvrgnut operaciji skočnog zgloba i čeka ga još jedna pauza, treća u poslednjih devet meseci.

Igrao za reprezentaciju, Partizan i Zvezda otimali su se oko njega, ali on nije želeo da ostane u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Stevanovića su pre desetak dana pregledali lekari na jednoj rimskoj klinici i ustanovili da terapije koje je prepisao čuveni dr Marijani nisu dale očekivan rezultat. U međuvremenu Alen je pokušao da trenira, ali je ponovo osetio bol u skočnom zglobu i kako sad stvari stoje opet će biti potreban hirurški zahvat.

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac Srbije je van konkurencije za tim još od početka marta kad je u večitom derbiju na stadionu Crvene zvezde povređen. U međuvremenu je operasan u Italiji i odmah se znalo da neće moći da igra do kraja minule sezone. Lekarski tim crno-belih ga je osposobio posle 104 pauze, posle čega je Alen Stevanović prošao kompletne pripreme i bio na raspolaganju Miroslavu Đukiću, međutim, problemi su se javili kad se ekipa vratila za Beograd, u osvit kvalifikacija za Ligu šampiona.

foto: Saša Pavlić Koky

Trenutna situacija je takva da će Stevanović verovatno tokom predstojeće sedmice na dodatne konsultacije u Italiju ili Nemačku. Tom prilikom proceniće se kad će i gde biti operisan i znaće se koliko će još biti u „autu“. A podsećamo da je u završnici jesenje sezone na utakmici protiv Javora povredio list, zbog čega je pauzirao mesec dana.

NIJE MU SUĐENA TURSKA: Raduljica se oglasio posle otpadanja sa spiska putnika za Eurobasket! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.