Dok se drugi rasipaju, Juve pametno kupuje! Novi veliki transfer za Staru damu! (FOTO)
Foto: Reuters

TAKO SE TO RADI

Dok se drugi rasipaju, Juve pametno kupuje! Novi veliki transfer za Staru damu! (FOTO)

Kako je objavljeno na sajtu šampiona Italije, francuskom klubu biće uplaćeno osnovno obeštećenje od 20.000.000 evra, uz mogućnost da se ta svota kroz bonuse poveća za još 10.500.000 evropskih novčanica

Objavljeno:

Juventus je završio važan posao u prelaznom roku, pošto je trogodišnji ugovor posle uspešno završenih lekarskih pregleda potpisao francuski vezista Blez Matuidi.

On je bio želja trenera Masimilijana Alegrija u par prethodnih prelaznih rokova, a sada je konačno transfer realizovan na zadovoljstvo tri strane - igrača, Juventusa i Pari Sen Žermena.

Kako je objavljeno na sajtu šampiona Italije, francuskom klubu biće uplaćeno osnovno obeštećenje od 20.000.000 evra, uz mogućnost da se ta svota kroz bonuse poveća za još 10.500.000 evropskih novčanica.

foto: Promo

Matuidi je prethodnih šest godina igrao za Pari Sen Žermen, a prethodno je bio član ekipe Troa i Sent Etjena.

Sa ekipom iz francuske prestonice je osvojio čak 16 trofeja, a za nacionalni tim odigrao je 58 mečeva i postigao osam golova.

Juventus je u ovom prelaznom roku, pre Matuidija, doveo sedmoricu novajlija - Federika Bernardeskija, Huana Kvadrada, Medija Benatiju, Vojceha Ščensnog, Matiju de Šilja, Rodrida Betankura i Daglasa Kostu.

BONUS VIDEO: Navijači Videotona na utakmici protiv Partizana

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.