Nije stigao ni da izbroji sekunde, a lopta je već bila u mreži! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

hoće još golova

Nije stigao ni da izbroji sekunde, a lopta je već bila u mreži! (VIDEO)

Uveren je da u revanšu uz pomoć navijača crveno-beli mogu do grupne faze

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da žali što njegova ekipa nije ostvarila pobedu, ali da je rezultat ostvaren protiv Krasnodara dobar pred revanš u Beogradu baraža za ulazak u Ligu Evrope.

Izbacili su me iz takta, pa sam morao da ga napadnem! Savić o incidentu i tome zašto mu nije žao što nije priznat Ristićev gol! (VIDEO)

- Ostaje žal što nismo pobedili, ali ovo je dobar rezultat za revanš protiv ovako ozbiljne ekipe - rekao je Pešić novinarima posle meča.

foto: Dado Đilas

Zvezda je u gostima poražena sa 2:3 od Krasnodara u prvoj utakmici, a Pešić je bio strelac drugog gola.

- Nisam brojao sekunde, ali postigao sam gol iz prvog kontakta s loptom. Lep je osećaj, ali kao što rekoh, žalim za pobedom - rekao je Pešić.

Upitan da li je ekipa mogla da odigra za nijansu bolje, Pešić je rekao da ne želi da se vraća na to.

foto: Dado Đilas

- Uvek može bolje, malo smo sa strahom ušli u meč... Ne bih da se vraćam na to. Dali smo maksimum i sada čekamo revanš - rekao je Pešić.

Mihailo Ristić je kod rezultata 2:1 postigao gol za svoj tim, ali on nije priznat zbog loše procene sudija koje nisu videle da je lopta prešla gol liniju.

- Nisam video iskreno, kažu da je bio, videću na snimku - rekao je Pešić. On je rekao da "jedva čeka" revanš meč pred punim stadionom "Rajko Mitić".

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Očekujem borbu i nadam se prolasku. Sada imamo više vremena da se pripremimo, možda će nam prijati, možda neće. Trudiću se da dam maksimum i postignem gol u revanšu - rekao je napadač crveno-belih.

On je ocenio da je Krasnodar dobra ekipa koja neguje "moderan fudbal", ali da će imati otežavajuću oklonost u revanšu zbog lošeg terena na stadionu "Rajko Mitić".

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Svi mi očekujemo da prođemo dalje. Stvarno će biti teško. Probaćemo da posle 10 godina uđemo u Ligu Evropa. Mnogo bi značilo nama igračima, ali i celom klubu. Po našem terenu ne znam kako će im ići pas igra. Sad smo mi domaćini, treba više da napadnemo. Ne treba da idemo 'glavom bez obzira', već strpljivo i da čekamo šansu - rekao je Pešić.

Revanš utakmica između Crvene zvezde i Krasnodara igraće se za sedam dana u Beogradu.

BONUS VIDEO: Zvezdan Terzić u opuštenoj atmosferi pred Krasnodar-Zvezda

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.