Nikolić posle meča u Humskoj pričao o Saletu Đorđeviću i Žocu Obradoviću! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

uporedio

Nikolić posle meča u Humskoj pričao o Saletu Đorđeviću i Žocu Obradoviću! (VIDEO)

Odigrala se i ta utakmica, toliko se pisalo o njoj ovih dana. Kao da prvi put bivši trener i igrači Partizana igraju protiv njega

Objavljeno:

Bivši trener protiv sadašnjeg. Miroslav Đukić na Marka Nikolića. Koga, ne treba ni da ističemo, navijači još nisu prežalili.

Gomila tekstova, gomila procena. I na kraju mršavih 0:0 na terenu. Partizan i Videoton su odluku o tome ko će igrati grupnu fazu Lige Evrope odložili za revanš u Mađarskoj.

- Odigrala se i ta utakmica, toliko se pisalo o njoj ovih dana. Kao da prvi put bivši trener i igrači Partizana igraju protiv njega. A iili su i mnogo veći od nas u toj ulozi, recimo Saša Đorđević i Željko Obradović. A nismo videli mnogo toga večeras. Predigra je na kraju bila bolja od igre - počeo je Nikolić da sumira utiske podvukavši da je njegov Videoton imao velikih kadrovskih problema.

foto: Filip Plavčić

- Mi smo praktično završili meč bez sedam igrača, dvojica koji su od ranije bila povređena, pa dva suspendovana za večeras, pa tri u toku utakmice”.

A onda i o samoj utakmici.

- Mi smo imali najveću šansu na meču u samom finišu. Nisam zadovoljan, ovo je prvi meč da nismo dali gol otkako sam u Videotonu, ali smo pokazali disciplinu u odbrani. Kao da se nije igralo. Nedostajalo nam je više kvaliteta u pasu. Mada iako je Partizan vodio igru, mi smo bili opasniji. Nije bilo ni sreće, Stojkoviću treba čestitati na onoj odbrani u samom finišu utakmice.Time što Partizan nije stvorio nijednu pravu šansu, pokazali smo da smo se dobro spremili za utakmicu”.

I o revanšu…

- Ne volim 0:0 u gostima, jer je mnogo važno dati gol. Šanse i dalje 50:50. Biće drugačija utakmica u revanšu, skoro pa sa rezervnim timom smo završili meč u Beogradu. Da nam je neko 1. jula ponudio da budemo prvi u prvenstvu i u plej-ofu Lige Evrope sa utakmicom kod kuće koja odlučuje, to bi bilo prihvaćeno sa oduševljenjem. Kad dođeš na korak od sna moraš da imaš hrabrosti i malo sreće da bi se to i desilo - istakao je Nikolić.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.