Vladan Milojević traži samo jedno od svojih igrača u revanšu sa Krasnodarom! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

ima nade!

Vladan Milojević traži samo jedno od svojih igrača u revanšu sa Krasnodarom! (FOTO)

Upitan da li krivi golmana Milana Borjana za prvi primljeni pogodak, Milojević je odgovorio da je fudbal kolektivan sport i da je sve do ekipe, a ne do pojedinca

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je rezultat posle poraza 3:2 od Krasnodara "aktivan" i da ima nade u revanšu u Beogradu. - Rezultat je aktivan, ali Krasnodar je favorit. Od igrača u revanšu tražim samo da daju sve od sebe. Ne mogu da krivim svoje igrače za poraz, ipak je ovo Evropa, a oni imaju veliko iskustvo. Dali smo sebi nadu - rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice u Krasnodaru. Zvezda je izgubila od Krasnodara sa 3:2 u prvoj utakmici baraža za ulaz u grupnu fazu Lige Evropa. Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Beogradu. - Poraz je poraz, ne može da bude dobar. Ali, igrano je tek prvo poluvreme, drugo se igra u Beogradu. Crvena zvezda, kakav god da je rezultat, dužni smo da damo sve od sebe zbog istorije i grba i videćemo da li će biti dovoljno - kazao je Milojević.

foto: Beta

On je naveo da je utakmica bila izuzetno kvalitetna za gledaoce, ali je uz osmeh dodao "baš ne i za trenere". - Na početku se jednostavno nismo snašli. Znali smo način igre Krasnodara i pokušali da tražimo rešenje za ekipu koja dominira, sa kratkim pasovima i mnogo šuteva sa distance. Ovo je utakmica koja je atipična za nas. Ne igramo u ovakvom ritmu u našem prvenstvu. Podloga je bila izuzetno brza. Jednostavno, nismo se snašli. Kada vidite strah u igračima, lopta se odbija, ne mogu da je prime. Sve je bilo drugačije kada su se prilagodili - rekao je trener Zvezde. Upitan da li krivi golmana Milana Borjana za prvi primljeni pogodak, Milojević je odgovorio da je fudbal kolektivan sport i da je sve do ekipe, a ne do pojedinca. Po njegovim rečima, njegovi igrači su bili kažnjeni zbog grešaka kod primljenih golova, ali je naveo da je Krasnodar iskusna ekipa koja godinama igra grupnu fazu Lige Evropa. - Krasnodar je iz tog samog iskustva favorit. Ali, daćemo sve od sebe u revanšu sa našim navijačima i videćemo. Čestitao bih mojim igračima na borbi, htenju i zalaganje - rekao je Milojević. Milojević je pohvalio navijače Zvezde, koji su i u Rusiji u velikom broju bili uz ekipu i izrazio nadu da će stadion "Rajko Mitić" u revanšu biti pun.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.