Ameri strepe! Verovali ili ne, Stejt Dipartment je izdao saopštenje povodom meča Partizan - Videoton! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

da li je moguće?!

Ameri strepe! Verovali ili ne, Stejt Dipartment je izdao saopštenje povodom meča Partizan - Videoton! (FOTO) (VIDEO)

Utakmica između Partizana i Videotona igraće se bez prisustva publike, ali to je očigledno promaklo ljudima iz Stejt Dipartmenta

Objavljeno:

Prva utakmica poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Videotona na programu je u četvrtak 17. avgusta od 21:00 u Humskoj.

Samo dva igrača koja su igrala u istorijskom prvom meču Srbije su i danas tu! A za jednog strelca smo skroz zaboravili! (FOTO) (VIDEO)

Ova utakmica igraće se bez prisustva publike zbog kazne koju je Partizan dobio od UEFA, a koja je usledila posle incidenata na utakmicama Partizan - Budućnost i Partizan - Olimpijakos.

Ipak, to nije sprečilo američki Stejt Dipartment da na jednom od svojih Tviter profila, konkretno Travel - State Dept ovu utakmicu proglasi utakmicom visokog rizika.

U ovoj objavi Stejt Dipartment navodi sledeće:

- Srbija: fudbalska utakmica na stadionu Partizana u Beogradu igra se sutra od 21. Potencijalna opasnost od nasilja pre, tokom i posle utakmice.

Da li je ova objava napisana zato što je Stejt Dipartment bio neobavešten ili je svaka utakmica koju igraju klubovi sa ovih prostora po njima utakmica visokog rizika ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.