Zvezda mu očitala lekciju, a on odmah počeo da dovodi Srbe kao lud! Posle 2 zvezdaša, stigao je i novi Srbin u Spartu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

opčinjen srbima

Zvezda mu očitala lekciju, a on odmah počeo da dovodi Srbe kao lud! Posle 2 zvezdaša, stigao je i novi Srbin u Spartu! (FOTO) (VIDEO)

Češki klub otkrio rudnik talanata u našoj zemlji

Objavljeno: 14:01h

Andrea Stramaćoni je opčinjen srpskim fudbalerima, naročito, nakon što je eliminisan od strane Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Pre ta dva dvomeča, u Spartu su došli Vukadin Vukadinović i Srđan Plavšić, a posle toga su došla još dvojica igrača iz naše zemlje.

Najpre je bivši omladinac kluba sa Marakane Filip Maksić potpisao profesionalni ugovor sa ekipom iz Praga, a isto je učinio sada i talenat OFK Beograda, Aleksandar Tasić.

foto: Privatna arhiva

Mladi fudbaler je potpisao profesionalni ugovor na četiri godine, a skauti Sparte su ga snimili još ranije na jednom turniru u Rusiji i do tada su ga pratili.

- Posle 8 divnih godina u OFK Beogradu zahvalio bih se svim trenerima, upravi i navijačima. Uvek ću ih nositi u srcu. Hvala i porodici na maksimalnoj podršci i menadžeru Božidaru Opačiću bez čije pomoći ovaj transfer ne bi bio moguć. Na meni je sada da se nametnem na treninzima treneru Stramaćoniju.

BONUS VIDEO: Časovi ljubavi Delija i čeških navijača - Kosovo je Srbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.