Gde je granica?! Pari Sen Žermenovih novih 200 miliona za još jednu zvezdu, a ukupno će koštati 400.000.000! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

bomba!

Gde je granica?! Pari Sen Žermenovih novih 200 miliona za još jednu zvezdu, a ukupno će koštati 400.000.000! (FOTO) (VIDEO)

Još jedan astronomski transfer je pred nama

Objavljeno:

Transfer Nejmara iz Barselone u Pari Sen Žermen najveći je u istoriji fudbala i iznosi 222 miliona evra.

foto: Fonetap

Ipak, čelni ljudi Pari Sen Žermena ne žele da se zaustave na tome, već su spremni da Monaku ponude 180 miliona evra za usluge Kilijana Mbapea.

Francuski mediji navode da je realizacija transfera veoma blizu i da se promocija talentovanog fudbalera na "Parku prinčeva" očekuje u danima koji su pred nama.

KAKO KILOMETRAŽA UTIČE NA ZVEZDU? Gostovanje u Krasnodaru ne uliva nadu, ali zato s pravom mogu da veruju u ulazak u Ligu Evrope! (VIDEO)

Parižani jesu ponudili 180 miliona, ali kao i u slučaju Nejmara, ceo posao mogao bi premaši 400 miliona evra, kada se uračunaju bonusi klubu, igraču, ali i stavke za porez.

VOJVODINA NE ODUSTAJE: Mažić je Partizanov 12. igrač! Nećemo igrati, ako nam on opet sudi, po cenu bilo kojih posledica!

Videćemo da li će do transfera doći i da li će se Mbape pridružiti Nejmaru, Edinsonu Kavaniju, Anhelu di Mariji i ostalim zvezdama koje nastupaju za Pari Sen Žermen.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.