Mi smo Crvena zvezda i ne plašimo se nikoga! Delimo istu krv za njene pobede! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/crvenazvezdafk

optimizam na visokom nivou

Mi smo Crvena zvezda i ne plašimo se nikoga! Delimo istu krv za njene pobede! (VIDEO)

Moćne poruke su igrači crveno-belih uputili pred ukrcavanje u avion

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su krenuli put Krasnodara na prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope.

Trener Vladan Milojević je poveo 20 igrača, a pred sam polazak je na aerodromu poručio da njegov tim ne ide samo tamo da bi postigao pogodak, koji bi svakako mnogo značio za revanš na Marakani.

- Očekivanja su uvek velika, iako idemo u goste jednoj dobroj ekipi. Svesni smo koliki je ulog, došli smo do završnice ovih kvalifikacija. U svakom slučaju, dobro smo radili, dobro smo trenirali, dobro smo se spremili. Ono što mogu da obećam zvezaškoj javnosti da ćemo se truditi da igramo kao što smo igrali do sad, nećemo se obazirati na rivala. On je, svakako, respektabilan tim, zbog toga je i pravio rezultate u Evropi, ali, jednostavno, verujemo u sebe i tako ćemo se i postaviti u ovoj utakmici - rekao je Milojević.

foto: Saša Pavlić Koky

Jedan od najboljih igrača Zvezde Slavoljub Srnić je poručio da će mu biti čudno da igra protiv doskorašnjeg saigrača Mihaila Ristića, koji je prešao u ruski klub.

- Igraćemo protiv dobre ekipe i neće biti nimalo lako, očekuje nas veoma teška utakmica. Krasnodar je veoma jak, ali se ne plašimo. Biće malo čudno, do skoro smo igrali zajedno i želim mu da počne utakmicu - rekao je Srnić.

Marko Gobeljić je rekao da se nada da crveno-beli mogu da daju bar dva gola u Rusiji i da nemaju čega da se plaše.

foto: Dado Đilas

- Dosta dugo čekamo grupu, već 10 godina Zvezda nije igrala Evropu. Ako budemo igrali kao protiv Sparte, mislim da imamo velike šanse za prolaz. Mi smo Crvena zvezda i ne plašimo se nikoga. Imamo dobre šanse - istakao je Gobeljić.

Kičma ovog tima crveno-belih Mičel Donald je poručio navijačima da se on i njegovi drugovi neće truditi da igraju lepo, već na rezultat koji će im omogućiti da prođu dalje.

foto: Beta/Predrag Milosavljević

- Suština svih naših priča je da igramo Evropu. Kako, na koji način, to je poslednje što treba da interesuje bilo koga. Zato kažem unapred, "Navijači izvinite, ako treba da odigramo ružnu utakmicu, a da prođemo, igraćemo ružno - rekao je Donald za "Novosti" i poručio da je atmosfera fantastična.

- Imamo dobru hemiju među igračima, nema podela na domaće i strance. Svi smo jedno, "Zvezdina familija", i delimo istu krv za uspeh Zvezde. Zato sam i nekako uveren da ćemo u Rusiji uspešno obaviti posao.

BONUS VIDEO: Časovi ljubavi Delija i čeških navijača - Kosovo je Srbija

(Espreso.co.rs / Beta / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.