Oglasio se Mladen Krstajić povodom priče da je pretučen jer dovodi muslimane u klub!
Foto: Nebojša Mandić

neće napustiti radnik

Oglasio se Mladen Krstajić povodom priče da je pretučen jer dovodi muslimane u klub!

Proslavljeni bivši reprezentativac je reagovao na informacije koje su se pojavile u medijima u BiH

Objavljeno:

Legendarni srpski fudbaler i pomoćnik Slavoljuba Muslina u reprezentaciji Srbije, Mladen Krstajić je demantovao navode medija iz BiH da je pretučen u Bijeljini.

Pojedini mediji u Bosni i Hercegovini objavili su vest da je nekadašnji reprezentativac i čuveni defanzivac Partizana pretučen od strane oca fudbalera Zvijezde 09, Mladena Krajišnika.

foto: Dado Đilas

Navodno je razlog za to što njegov sin Damjan nije zadržan u Radniku iz Bijeljine čiji je Krstajić predsednik Upravnog odbora, iako je prošao klupsku omladinski školu.

- Dokle ćeš više dovoditi balije u Radnik, a naša deca da se potucaju po drugim selima - rekao je Krajišnik Krstajiću posle čega je i fizički nasrnuo na njega.

foto: Filip Plavčić

Međutim, Muslinov pomoćnik je u izjavi za "Kurir" sve to demantovao.

- Evo me vraćam se iz Urgentnog centra u Kikindi, doktori su dobro obavili svoj posao - ironično je prokomentarisao Krstajić i dodao:

- Šta drugo reći osim da se u javnost plasiraju laži i gluposti. Bojim se samo da plasiranje ovakvih informacija nije poruka za neke druge ljude. Svi znaju ko sam i da nikada u životu nisam imao problema - rekao je on.

foto: Dado Đilas

Takođe su se pojavile i informacije da planira da napusti klub iz Bijeljine, za šta je isto tako proslavljeni reprezentativac rekao da nije tačno.

- Ne, ne, nema govora o napuštanju Radnika. Tu sam uz ovaj klub, čvrsto stojim uz ljude koji ga zajedno sa mnom vode. Došao sam tu zbog svojih prijatelja i nastaviću da im pomažem. Dok sam na čelu kluba, a tu ću biti sve dok me ne oteraju, igraće se onako kako ja budem svirao. Odrastao sam u multietničkoj sredini, igrao i živeo u velikim evropskim gradovima i ne želim uopšte da budem deo bilo kakvih priča koje imaju veze sa nacionalizmom. Čovek sam sporta, politikom se nisam i nikada se neću baviti, a još jednom ću ponoviti, dok se pitam za nešto u Radniku, igraće samo igrači koje ja i moji saradnici dovedemo. Kako se oni zovu, šta su po nacionalnosti, uopšte nas ne interesuje.

BONUS VIDEO: Muslin objasnio zašto nije zvao Sergeja Milinković-Savića

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.