Kiks Krasnodara pred duel sa Zvezdom u Ligi Evrope! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Мир Футбола - Обзоры матчей

FENJERAŠ ODNEO BOD

Kiks Krasnodara pred duel sa Zvezdom u Ligi Evrope! (VIDEO)

Imao je Krasnodar vođstvo od 1:0 koje mu je doneo lep pogodak 25-godišnjeg švedskog veziste Viktora Klasaona, ali...

Objavljeno:

U šestom kolu prvenstva Rusije još jedna razočaravajuća partija Bikova i samo bod osvojen u duelu sa dosadašnjim fenjerašem Amkarom (1:1) kao uvertira za prvi megdan sa Crvenom zvezdom u plej ofu za plasman u Ligu Evrope.

To koliko je Amkar u stvari loš, možda najbolje pokazuje podatak da u prvih šet kola nije postigao ni gol, iako je za protivnike imao i sasvim prosečne ekipe poput Ahmata, Anžija, Ufe... Da se malo našalimo: Krasnodaru nije dao gol samo onaj što je žurio na Lastu.

Naravno, bilo bi pogubno za crveno-bele da potcene Krasnodar. Čini se i nemoguće, jer je svima dobro poznato koliko je desetina miliona skrcano u taj tim. Međutim, ovog leta nešto se pokvarilo u timu Igora Šalimova.

Imao je Krasnodar vođstvo od 1:0 koje mu je doneo lep pogodak 25-godišnjeg švedskog veziste Viktora Klasaona, ali je sve palo u vodu posle kolektivne amezije defanzivaca domaćeg tima u 76. minut.

U tom trenutku svi odbrambeni fudbaleri Krasnodara zaboravili su - da se brane. Mihail Gašenkov je bio tu da kazni grešku Bikova, koji su tako ostali na petom mestu na tabeli pošto su u poslednja četiri kola ostvarili samo jednu pobedu.

BONUS VIDEO: Slavlje košarkaša posle zlata u Slovačkoj

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.