UEFA PRETI, VAZURA UPOZORAVA! Grobari vreme je da se smirite, evo šta može da se desi u slučaju novog incidenta! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

uvek može gore!

UEFA PRETI, VAZURA UPOZORAVA! Grobari vreme je da se smirite, evo šta može da se desi u slučaju novog incidenta! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli su već u velikom problemu, a taj problem bi mogao da postane još veći

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana igraće prvu utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Videotona u četvrtak 17. avgusta u Humskoj, ali bez prisustva publike.

GOTOVO JE!!! Grobari, čujete li ovo? Ogromno pojačanje za Partizan! (FOTO) (VIDEO)

Partizan je kažnjen od strane UEFA zbog incidenata koje su napravili Grobari na utakmicama protiv Budućnosti i Olimpijakosa.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura istakao je da mu je žao što će se utakmica u Humskoj igrati bez prisustva publike.

- Finansijski gubitak na utakmici sa Videotonom biće zanemarljiv u odnosu na štetu koju će igrači pretrpeti zbog izostanka podrške sa tribina... Ako smo od prodaje ulaznica mogli da zaradimo oko 70 do 100 hiljada evra i još 120 moramo da platimo kaznu, tih 200.000 bilo bi dovoljno da kupimo još jednog igrača - istakao je Vazura.

foto: Dragan Kadić

On je dodao da bi u slučaju novog incidenta UEFA mogla još drastičnije da kazni Partizan.

- Kažnjeni smo sa dve utakmice, ali, ma koliko je ta kazna teška, opomena da nas čeka još nešto gore ako se bilo kakav incident dogodi na sledećim mečevima, mora da se shvati ozbiljno. Verujem da su naši navijači svesni da bi sledeća kazna mogla da znači izbacivanje iz Evrope i da više nikakvih patriotskih parola ne sme da bude jer ih UEFA sve podvodi pod političke - zaključio je generalni direktor crno-belih.

foto: Filip Plavčić

Utakmica između Partizana i Videotona odigraće se u četvrtak 17. avgusta sa početkom u 21:00.

BONUS VIDEO: Mihajlo Andrić izazvan 1 na 1 na prvom treningu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.