Milojević se nije pojavio na Zvezdinoj konferenciji: Ova generacija ima nešto što prethodne nisu imale!
Foto: Nebojša Mandić

i dalje problemi s leđima

Milojević se nije pojavio na Zvezdinoj konferenciji: Ova generacija ima nešto što prethodne nisu imale!

Crveno-bele očekuje meč protiv Bačke

Objavljeno:

Crvena zvezda igra protiv Bačke u 5. kolu Superlige Srbije u nedelju od 17 časova.

Dan pre utakmice na konferenciji za medije javnosti se nije obratio kao što je očekivano trener Vladan Milojević.

On i dalje ima problema sa leđima i ukočenošću, pa je i ovog puta njegovu ulogu preuzeo prvi pomoćnik Milan Kosanović.

foto: Nebojša Mandić

- Utakmice pred Evropu izazivaju pažnju, u smislu ko će biti na terenu, ali se mi ne obaziremo na to. Svaku igramo maksimalno ozbiljno što pokazuju rezultati. Nismo primili gol sedam utakmica, što je posledica timske igre - rekao je Kosanović.

Kosanović je govorio o dobrim igrama Crvene zvezde na početku sezone, za šta je, po njegovim rečima, najzaslužnija dobra atmosfera u ekipi.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Najveća prednost leži u dobroj atmosferi, što je preduslov dobrog rada i dobrih rezultata. Za to su najzaslužniji igrači. Ova generacija ima nešto što je nedostajalo prethodnim, a to je želja za uspehom - rekao je Kosanović.

Po njegovim rečima, mnogo je rano govoriti o učinku jer su veliki izazovi pred ekipom, ali da za sada sve dobro funkcioniše.

foto: EPA/Martin Divisek

- Treba biti iskren i reći da dobro ispunjavaju zadatke. Rezultati su posledica dobrog rada, to ne može biti slučajnost. Dešavaju nam se dobre stvari, pobeđujemo, i mislim da uvek treba biti skroman i tražiti samo nove i nove rezultate. Na kraju sezone ćemo pričati o tome da li je sezona uspešna - naveo je Kosanović.

On je kazao da ga raduje to što je Zvezda pokazala da može da računa i na mladje igrače, poput Uroša Račića i Luke Adžića koji su 1998. i Srđana Babića i Nemanje Radonjića koji su 1996. godište.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Zvezda je uvela praksu da mlađi igrači dobijaju šansu, a oni moraju da je koriste svaki minut proveden na terenu. Veći broj igrača je novi kvalitet Zvezde", kazao je Kosanović.

Pomoćni trener Zvezde je iskoristio priliku i zahvalio navijačima koji ekipi daju dodatnu energiju i poručio da će Vladan Milojević biti na klupi crveno-belih na tom meču.

Ulaz na stadion "Rajko Mitić" u Beogradu biće besplatan.

BONUS VIDEO: Časovi ljubavi Delija i čeških navijača - Kosovo je Srbija

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.