Zvezdaši, nemate izgovor da ne dođete na meč protiv Bačke! Čak neće biti ni paklena vrućina! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

delije sad da vas vidimo!

Zvezdaši, nemate izgovor da ne dođete na meč protiv Bačke! Čak neće biti ni paklena vrućina! (FOTO)

Čelni ljudi crveno-belih odlučili su se da časte navijače pred utakmice koje mogu da odluče dalji tok sezone

Objavljeno:

Ulaz na utakmicu petog kola Superlige Srbije koju Crvena zvezda igra na stadionu "Rajko Mitić" protiv Bačke biće besplatan.

Delije, potpisao je! (FOTO) (VIDEO)

- Izabranike Vladana Milojevića naredne nedelje očekuje veoma važna utakmica u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope sa ruskim Krasnodarom i zato im je sada vaša podrška najpotrebnija. Zato je klub odlučio da ulaz na meč sa Bačkom bude besplatan, a termin utakmice pomeren je za nedelju u 17 časova. Zvezdaši, utakmice sezone su pred našim fudbalerima. Svaki mukotrpan trening, naporan rad, svaka naučena fudbalska lekcija sada mogu da se isplate. Snovi koje sanjamo svi mi kojima je crveno-bela boja u srcu sada su na dohvat ruke. Zato dođite da ispratimo našu ekipu na gostovanje u odličnom raspoloženju i pokažemo im da verujemo u njih. Dođite, da podržimo naše momke. Do pobede - stoji u saopštenju objavljenom na sajtu crveno-belih.

foto: Printscreen/Arenasport 1

Uz sve to, očekuje se da u nedelju maksimalna dnevna temperatura bude 29 stepeni, uz povremenu kišu, tako da navijači neće imati vrućinu kao izgovor za nedolazak.

Crvena zvezda utakmicu protiv Bačke igra u nedelju 13. avgusta od 17 časova, a prva utakmica poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Krasnodara očekuje je u četvrtak 17. avgusta od 19 časova.

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.