GROBARI ĆE BITI BESNI: UEFA dozvolila, Partizan pristao, Videoton dovodi navijače u zaključanu Humsku!
Foto: Dado Đilas

Izgoreće od gneva

GROBARI ĆE BITI BESNI: UEFA dozvolila, Partizan pristao, Videoton dovodi navijače u zaključanu Humsku!

Možemo samo da pretpostavimo kakva će biti reakcija navijača crno-belih na ovo

Objavljeno: 14:34h

Videoton i Partizan dogovorili su se da će prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope u Beogradu prisustvovati 100 navijača gostujuće ekipe, preneo je novosadski portal na mađarskom jeziku vajma.info.

Kako je preneo taj portal, na sajtu kluba iz Sekešfehervara je objavljeno da će karte za utakmicu u Beogradu moći da dobiju "isključivo navijači koji su bili na barem jednom gostovanju (od tri) tokom dosadašnjeg toka kvalifikacija za Ligu Evrope".

foto: Espreso

Na sajtu Videotona se navodi da je odlukom UEFA, koja je stupila na snagu u junu, "manjoj grupi gostujućih navijača omugućeno prisustvo na utakmicama koje se igraju iza zatvorenih stadionskih kapija".

Prva utakmica plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evropa između Partizana i Videotona igra se na stadionu u Humskoj u četvrtak, od 21.00.

foto: Espreso

Revanš je u Felčutu 24. avgusta od 20.00.

UEFA je 7. avgusta objavila da je Partizan kažnjen s dve utakmice pred praznim tribinama i 130.000 evra zbog dešavanja na utakmicama protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Crno-beli su najavili žalbu na tu odluku.

BONUS VIDEO: Grobari pevaju fudbalerima Partizana posle poraza od Olimpijakosa

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.