UEFA POTVRDILA KAZNU PARTIZANA: Poslala mu i važno upozorenje, crno-beli će se žaliti
Foto: Filip Plavčić

prazan stadion protiv videotona

UEFA POTVRDILA KAZNU PARTIZANA: Poslala mu i važno upozorenje, crno-beli će se žaliti

Crno-beli će morati da odigraju dve utakmice u evropskim takmičenjima bez prisustva publike i da plate 130.000 evra kazne

Objavljeno: 17:25h

Uzaludne su bile nade Partizana i njegovih navijača UEFA je potvrdila kaznu koja je najavljena još u petak.

Disciplinska komisija "evropske kuće fudbala" je potvrdila kaznu od dva meča bez prisustva publike i novčanu kaznu od 130.000 evra.

foto: Profimedia

Uz to, upozorili su crno-bele ako se sličan prekršaj ponovi u naredne tri godine automatski će dobiti još jedan meč zabrane igranja pred publikom.

Podsećamo da je kazna izrečena zbog loše organizacije mečeva protiv Budućnosti i Olimpijakosa, zato što su navijači koristili pirotehniku, gađali predmetima protivničke igrače i kako je navedeno, rasističkog skandiranja.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Klub iz Humske ima priliku da pokuša da makar ublaži kaznu putem žalbe i za to ima rok od 5 dana, a kako je najavljeno, Partizan će to i učiniti.

U zavistnosti od ishoda žalbenog postupka videćemo da li će Partizan prvi meč protiv Videotona u plej-ofu za Ligu Evrope igrati samo pred novinarima i službenim licima, kao i prvi sledeći meč u evropskim takmičenjima, bilo to ove godine ili sledeće, ili će se nešto promeniti.

BONUS VIDEO: Slavlje košarkaša u Slovačkoj, 2. deo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.