OVO ZANIMA SVAKOG GROBARA I DELIJU: Krasnodar nije bauk! Videoton pobedio, ali upao u veliki problem! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

LOŠE ZA NIKOLIĆA...

OVO ZANIMA SVAKOG GROBARA I DELIJU: Krasnodar nije bauk! Videoton pobedio, ali upao u veliki problem! (FOTO)

Naredni rivali srpskih klubova u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope takođe su u nedelju igrali utakmice domaćih prvenstava

Objavljeno:

Crvena zvezda i Partizan uspešno su prebrodili prvu od tri utakmice do novih evropskih izazova. Posle eliminacije od Olimpijakosa, crno-beli su u Subotici savladali Spartak 1:0, dok su crveno-beli posle pobede protiv Sparte u Pragu nastavili uspešan niz i bili bolji od Čukaričkog 3:0.

SVE ŠTO ZANIMA DELIJE O KRASNODARU: Gazda je multimilijarder, 4 puta veći budžet, napad je preopasan i ne mogu bez zvezdaša! (FOTO) (VIDEO)

Njihovi naredni rivali, u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, takođe su u nedelju igrali utakmice domaćih prvenstava.

foto: Dado Đilas/Wikipedia

Partizanov budući protivnik, Videoton, slavio je u gostima protiv Mezokovešda 2:0, a strelac drugog gola bio je Danko Lazović u 85. minutu. Prethodno je pogodio Henti u 23, ali je Nigerijac potom i povredio zadnju ložu pa po prvim procenama neće igrati protiv crno-belih u Beogradu, 17. avgusta.

CRNO-BELA PORODICA! Grobari, ovo je sve što treba da znate o Videotonu pred plej-of za Ligu Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Marko Nikolić u igru nije uvodio Marka Šćepovića, a na klupi je presedeo i Mihailo Ristić, koji će sa Krasnodarom uskoro igrati protiv svog doskorašnjeg tima iz Ljutice Bogdana.

foto: EPA/Szilard Koszticsak

Zvezdin rival je odigrao tek 1:1 protiv Urala na domaćem terenu i to zahvaljujući pogotku Grankvista iz penala u šestom minutu nadoknade.

Podsetimo, do utakmice u Rusiji 17. avgusta, Zvezda će igrati u četvrtak u Surdulici protiv Radnika, a onda i za vikend protiv OFK Bačke pred svojim navijačima, dok Partizan u sredu dočekuje Voždovac, a zatim ide u Novi Sad na megdan Vojvodini.

BONUS VIDEO: Slavlje košarkaša u Slovačkoj, 2. deo

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.