EMOCIJE KLJUČAJU: Osećam se NIKAKO! Partizan je više od kluba! Bila bi mi čast da nastupim pred punim JNA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1

VIŠE OD KLUBA!

EMOCIJE KLJUČAJU: Osećam se NIKAKO! Partizan je više od kluba! Bila bi mi čast da nastupim pred punim JNA! (FOTO) (VIDEO)

- Pa, ja se nadam da će se žalba Partizana uvažiti i da će im dozvoliti da igraju pred navijačima - istakao je čovek koji crno-beli deo Topčidera smatra drugom kućom za Espreso

Objavljeno: 15:06h

Nikome neće biti teže nego Marku Nikoliću,Danku Lazoviću i Marku Šćepoviću kada se za oko dve nedelje sastanu sa svojim voljenim klubom, klubom u kom su doživeli sve - od najboljeg do najgoreg.

Sudbina je spojila Partizan i Videoton u plejofu za Ligu Evrope, samo nekoliko meseci pošto je trener Marko Nikolić sa crno-belima došao do duple krune. Dve i po godine od kada je Danko Lazović otišao... A, skoro četiri godine od kada je Marko Šćepović iz redova crno-belih prešao u (gle čuda) Olimpijakos, koji je upravo izbacio ekipu iz Humske iz Lige šampiona i poslao je na megdan momcima iz Šehešfehervara.

CRNO-BELA PORODICA! Grobari, ovo je sve što treba da znate o Videotonu pred plej-of za Ligu Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Možda će baš ovom poslednjepomenutom i biti najteže. On najduže nije osetio vrelinu Humske ulice. Posebno leti na 35 stepeni Celzijusove skale.

Redakcija Espreso.co.rs ga je kontaktirala kako bi podelila sa njim utiske posle ovog zaista šokantnog žreba...

Kako se osećaš, pošto ćeš igrati veoma važan meč protiv bivšeg kluba?

- Osećam se NIKAKO! Stvarno mi je jako teško pao žreb i bice mi veoma teško da igram protiv mog Partizana, jer za mene je Partizan nešto mnogo više od kluba - istakao je bivši napadač crno-belih.

Da li ti je krivo zbog toga što će biti, po svemu sudeći (skoro sigurno), prazne tribine? Da li bi voleo opet da zaigraš pred Grobarima?

BRUTALNO! UEFA će drakonski kazniti Partizan zbog ispada Grobara na meču sa Olimpijakosom! (FOTO)

- Pa, ja se nadam da će se žalba Partizana uvažiti i da će im dozvoliti da igraju pred navijačima. Meni bi bila velika čast da se vratim i zaigram pred punim JNA - iskren je Ščepović.

foto: News1/Saša Pavlić Koky

Da li ćeš proslaviti gol ako ga daš?

- Nikako! To se podrazumeva - ispalio je napadač kao iz topa.

foto: Filip Plavčić

Ko je po tebi favorit?

- Mislim da su šanse 50:50! Zavisiće dvomeč od mnogo stvari. Te priče da mi njih poznajemo sve do jednog nisu nikakva prednost. U današnje vreme ti treba bukvalno 3-4 sata da pogledaš, raspitaš se i saznaš sve i o Videotonu!

Šta su ti rekli Marko Nikolić i Danko Lazović kada ste videli koga ste izvukli?

- Pošto imamo tek danas popodne trening samo sam se čuo sa Dankom i on je isto u neverici kao ja ali svima nam je mnogo teško. Nama stvarno Partizan predstavlja mnogo više od kluba - zaključio je Marko Šćepović.

BONUS VIDEO: Atmosfera ispred stadiona Partizana pred meč sa Olimpijakosom

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.