Delije sigurno nisu očekivale ovakve reči od Lalatovića zato što je Zvezda odvela Radonjića!
Foto: Dado Đilas

Nije srećan zbog toga

Delije sigurno nisu očekivale ovakve reči od Lalatovića zato što je Zvezda odvela Radonjića!

Bivši trener crveno-belih, a sada Čukaričkog veruje da je mladi fudbaler prerano otišao na Marakanu

Objavljeno:

Žali nekadašnji trener i igrač Crvene zvezde, Nenad Lalatović, što je njegov bivši tim uzeo njemu iz Čukaričkog jednog od najvećih talanata srpskog fudbala, Nemanju Radonjića.

Strateg Čukaričkog je uoči duela ta dva tima u 3. kolu Superlige Srbije, govorio između ostalog i o prelasku mladog fudbalera na Marakanu, istakavši da je to bio pogrešan potez i da on neće imati priliku da napreduje i da se razvija kod crveno-belih.

foto: Saša Pavlić Koky

- Žao mi je, smatram da je Radonjić trebalo da ostane ovde, bar do decembra. Uspeo sam da ga vratim u fudbalski život, a kad je trebalo da ga oblikujem, oni su ga uzeli. Smatram da Radonjić neće u Zvezdi odigrati 22 utakmice po 90 minuta. Svakako je veliko pojačanje, ali sa klupe ne može da donese ništa crveno-belima. Nama bi mnogo. Ako je želela da ga uzme trebalo je to da učini u decembru, tad bi dobila kompletnog igrača - rekao je Lalatović.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Njegovi "brđani" će u nedelju od 20 časova na Marakani igrati protiv Crvene zvezde.

- Nema šta, Zvezda je favorit, uz Partizan ima najkvalitetniji tim u ligi. I najskuplji. Plus, najveći fond kvalitetnih igrača. Ne zna se ko je bolji na svakoj poziciji, ali mi nemamo razloga da se plašimo. Verujem u svoj tim, idemo na Marakanu da se nadigravamo. Ne predajemo se nikome - rekao je Lalatović i osvrnuo se na šanse koje njegov tim ima u tom duelu.

foto: Saša Pavlić Koky

- Moj tim se brani samo ako je protivnik dominantan. Ako nas satera u naših 16 metara onda ćemo se braniti, ali... Marakana je velika, mislim da ćemo imati šta da pokažemo. Što se Zvgezde tiče, njeni igrači ne mogu biti umorni za utakmicu s nanma, jer je to klub s velikim fondom fudbalera. Moji igrači mogui samo da budu heroji, jer svi očekuju da Čukarički izgubi, pošto Zvezda ima tim za titulu. Ako moji momci odigraju najbolje što mogu i rezultat će doći.

BONUS VIDEO: Članovi fan kluba Milana govore za Espreso

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.