Zvezda je srećno pobedila u Beogradu, to je njen maksimum! Milojeviću, posle ovoga ti motivacioni govor ne treba! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

MALO NADMENO, čini se

Zvezda je srećno pobedila u Beogradu, to je njen maksimum! Milojeviću, posle ovoga ti motivacioni govor ne treba! (VIDEO)

Česi ozbiljno očijukaju sa karmom... Kome je ikada lajanje donelo nešto dobro? Osim političarima ;)

Objavljeno:

Obično je veoma teško trenerima da motivišu svoje igrače posle odličnog rezultata iz prvog meča u kup sistemu takmičenja, kakav Crvena zvezda definitivno ima.

KONAČNO NEKO NORMALAN! Klope, hvala ti, rekao si ono što svi mislimo! (FOTO)

Ali, ovoga puta Vladanu Milojeviću to ne bi trebalo teško da padne, bar posle reči koje su se pojavile po češkim medijima.

foto: Filip Plavčić

List "Aha" sa naslovom "Zvezda se plaši Sparte, uprkos pobedi od 2:0", za koju se navodi da je srećno izvojevana u Beogradu i da je to bio maksimum crveno-belih, pokušava da isprovocira srpske fudbalere. Iako je veći prostor dobio prolaz šampiona Češke Slavije u plej-of Lige šampiona, konstatuje se da se zna veličina Sparte i da taj tim ima čemu da se nada.

Zašto OVAJ MOMAK greje klupu, a bolji je? Gde je ta zamena za Blekija? Ko je kriv i šta dalje? (FOTO) (VIDEO)

"Sport" je predstojeći duel sa Zvezdom opisao kao sudnji za Spartu, da izgleda kao da je misija nemoguća, ali da uz pomoć ikone kluba Tomaša Rosickog mogu da nadoknade dva gola.

Pisali su mediji i o istorijatu Spartinih nastupa u Evropi, prisetivši se da je ona samo jednom uspela da se vrati posle zaostatka iz prve utakmice od 0:2, i to davne, davne 1972. godine.

Dok se u Pragu čeka duel Sparte i Zvezde, cela Češka gleda u zanosne obline Borjanove prelepe supruge Sneže! (FOTO)

Bilo kako bilo, crveno-beli slobodno mogu sami da se motivišu samo ako kupe češku štampu i otvore pokoji portal...

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.