Jokan je doživeo neviđeno nepoštovanje u Fulamu! Besan je kao ris, a klub uopšte ne reaguje!
Foto: Reuters

rastanak je blizu

Jokan je doživeo neviđeno nepoštovanje u Fulamu! Besan je kao ris, a klub uopšte ne reaguje!

Problemi u Fulamu pred start nove sezone u Čempionšipu

Objavljeno:

Fulam, našeg Slaviše Jokanovića, u subotu od 16 časova startovaće u novoj sezoni Čempionšipa utakmicom protiv Norviča.

ZVEZDA UKRALA JOŠ JEDNO POJAČANJE PARTIZANU: Crno-belo dete potpisalo za crveno-bele! (FOTO)

Ipak, situacija u klubu je alarmantna jer uprava tima sa "Krejven Kotidža" nije učinila apsolutno ništa da Jokanoviću dovede pojačanja koja je on želeo.

foto: Reuters

Srpski trener dao je spisak od 15 igrača koje je želeo da vidi kao pojačanja glavnom operativcu Fulama Toniju Kanu, ali ga je ovaj potpuno ignorisao i u klub je dovodio igrače koje je birao uz pomoć svog prijatelja Krejga Klajna.

- Moja lista pojačanja je potpuno ignorisana. Nije mi sasvim jasno u kom pravcu ide ovaj klub - izjavio je Slaviša Jokanović i nastavio:

foto: Reuters

- Sve zavisi od Klajna, ko će da dođe, a ko će da ode. On donosi poslednji odluku. To nije moj posao, ali malo sam razočaran pošto ga niko u klubu ili fudbalu ne poznaje, a eto on sedi u fotelji direktora - jasan je srpski stručnjak.

Kako se navodi Kan i Klajn su imali sistem po kom su dovodili igrače, a igrači su morali da dobiju dozvolu i od skauting tima i od statističara, bez obzira na mišljenje stručnog štaba.

NOVI AMERIKANAC U PARTIZANU: Sve je dogovoreno, čeka se samo da potpiše ugovor!

I ne samo da nisu doveli pojačanja koja je Jokanović želeo, nego bez njegovog odobrenja žele i da prodaju pojedine igrače, što dovodi u pitanje dalju budućnost srpskog trenera u Fulamu.

foto: Reuters

- Za Sonea bukvalno moram da se borim pošto se pojavljuju vesti da hoćemo da ga prodamo. Pojavile su nam se rupe u timu, pošto su neki fudbaleri otišli, a nismo dobili dostojne zamene, ali ne osećam nikakvu odgovornost za taj problem koji je stvorio naš novi sistem regrutovanja igrača. Ali, ispoštovaću navijače i i tim i nastaviću da guram za sada - zaključio je Jokanović.

BONUS VIDEO: Slavlje na tribini posle gola Milana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.