Nastavio tradiciju bivših Zvezdinih kapitena! Karijera se završava u klubu iz koga si došao na Marakanu, makar bila 4. liga!
Foto: Dado Đilas

Kod kuće kači kopačke o klin

Nastavio tradiciju bivših Zvezdinih kapitena! Karijera se završava u klubu iz koga si došao na Marakanu, makar bila 4. liga!

Bio je predvodnik generacije u kojoj su igrali Vidić, Lalatović, Bošković...

Objavljeno: 09:18h

Nekada je špartao duž aut linije na Marakani noseći kapitensku traku Crvene zvezde oko ruke, a sada se vratio kao i još neki pre njega da završi svoj fudbalski put tamo gde ga je i počeo.

Marjan Marković nekadašnji kapiten sjajne generacije crveno-belih s početka 21. veka vratio se u rodni grad i klub u kome je krenuo da krči svoj put prema fudbalskim visinama koje je dosegao.

foto: EPA/Srđan Šuki

Preiskusni defanzivac je ponovo u dresu Mladog radnika, sada zonaša, čija će biti verovatno i glavna uzdanica u borbi za povratak u Srpsku ligu, a prema sopstvenim rečima tu želi i da završi karijeru.

- Verovatno ću na Vašarištu i da završim karijeru. Došao sam da sa momcima povratim ugled kluba - rekao je Marković.

On je 1999. godine otišao iz Požarevca u Crvenu zvezdu posle koje je nosio dres Dinama iz Kijeva, Istre i brojnih klubova iz Austrije, sa Kipra, a prethodnih nekoliko sezona je igrao u Slogi iz Petrovca na Mlavi.

Podsećamo da je istu stvar uradio i njegov naslednik sa kapitenskom trakom Zvezde, Nenad Kovačević, koji se u smiraj karijere vratio u Slogu iz Kraljeva u kojoj je i okačio kopačke o klin, a sada se posvetio trenerskom poslu.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 2

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.